Alex Ebbers
Alex Ebbers Life 1 apr 2019
Leestijd: 3 minuten

9 van de meest iconische uitspraken van Temptation Island

We zitten inmiddels diep in het nieuwste seizoen van onze favoriete realityserie Temptation Island. De interessante uitspraken van de deelnemers vliegen ons weer om de oren, maar er zullen altijd een paar uitspraken blijven uit voorgaande seizoenen die ons altijd bij blijven.

Iconische uitspraken van Temptation Island

Als er een programma is dat bol staat van de hilarische dialogen, vreemde (vaak onbewust zelfbedachte) gezegden en iconische one liners, is het Temptation Island wel. Wij zetten een aantal uitspraken op een rijtje die ons van de afgelopen seizoenen zijn bijgebleven en die we heel stiekem nog iets te vaak zelf gebruiken.

1. “Mezdi is met een topless dame in de zee” – Tim, seizoen 10

Zwanetta en Mezdi hadden het heel gezellig op het eiland, waarbij er wel een moment móést komen dat de twee even uit het toeziend oog van de camera’s verdwenen. Maar gelukkig was daar Tim(tation). Tim leek het een goed idee het hele eiland er even op te wijzen dat Mezdi zijn Danielle ontrouw was en schreeuwde uit volle borst ‘Mezdi is met een topless dame in de zee!’

2. “No girls allowed unless Deborah Leemans” – Tim, seizoen 10

No girls allowed unless Deborah Leemans, plakte Tim vol goede moed op de ruit van zijn kamer. Hij trok een kussen een shirt aan zodat hij zijn geliefde Deborah zo min mogelijk hoefde te missen, waarna hij letterlijk al zijn principes aan de kant gooide om het aan te pappen met Cherise. Het briefje verdween, het Deborah-kussen werd aan de kant gesmeten en Timtation opende zijn ‘hartje’ voor Cherise.

3. “Ze is koekerond” – Kevin, seizoen 10

Om even duidelijk te maken hoe dom z’n vriendin wel niet is, sprak Kevin de inmiddels iconische woorden ‘ze is koekerond’. Een uitspraak waar Nederland tot dan toe nog nooit van had gehoord. Later bleek dat ‘koekerond’ zoveel betekent als ‘een beetje achterlijk’. Behoorlijk koekerond om zoiets over je eigen vriendin te zeggen.

4. “De kaas loopt uit haar oren” – Kevin, seizoen 10

Kevin bleek nog niet klaar met de beledigingen jegens zijn vriendin en gooide er nog een schepje bovenop. Het leek hem een slim plan om op internationale televisie te verkondigen dat ‘de kaas uit Megans oren loopt’. Later leerden we dat ook dit inhoudt dat iemand achterlijk of dom is. Lekker bezig, Kev.

5. “Maar het is het eerste vuurkamp” – Lisa, seizoen 9

De stellen stonden op het punt de eerste beelden van elkaar te zien. Natuurlijk ben je dan nerveus. En wie nerveus is, maakt fouten. Zo ook Lisa, die ineens het concept van een kampvuur was vergeten.

6. “Ik ga vieze dingen doen met je meisje” – Alex, seizoen 9

Het was de eerste avond op het eiland. De stellen werden uit elkaar gehaald en voorgesteld aan de verleiders die in de weken daarop hun uiterste best zouden doen om hun partner te versieren. En toen was daar Alex. Een gigantische vent die zijn zinnen had gezet op Rosanna, de vriendin van Niels. “Ik ga vieze dingen doen met je meisje, vriend,” zei hij. De rest is geschiedenis.

7. “Sorry, mama” – Kevin, seizoen 10

Op het moment suprême leek Kevin heel even te zijn vergeten dat er camera’s in zijn kamer hingen. Toch bleek niets minder waar, toen hij zich na ‘zijn ding te hebben gedaan’ hardop verontschuldigde tegenover zijn moeder. Ongemakkelijk.

8. “Snap je?” – Megan, seizoen 10

Megan is écht niet koekerond en het kaas loopt écht niet uit haar oren. Wel hing ze praktisch binnen een halve dag aan de floshua van Joshua. Maar er was écht niks gebeurd, snap je?

9. “In je punani bitch” – Rowena, VIPS

Tijdens de kennismaking met de verleidsters maakte Rowena meteen duidelijk dat er met haar niet te sollen viel. “In je punani, bitch”, zei ze en de uitspraak werd nóg bekender dan Alex’ “ik ga vieze dingen doen met je meisje”.