Renée
Renée Nieuws 23 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Haha wauw! Joshua wil niks zeggen over zijn penislengte maar deze beelden zeggen genoeg

Die Joshua. De hotste verleider van Temptation Island is niet alleen ontzettend leuk om naar te kijken en überlief voor de verdrietige Megan. Nee, de beste man heeft blijkbaar ook zo’n grote jodokus dat de condooms hem te klein waren. Maar hoe zit dat eigenlijk? Dacht je dat het gênant was om nieuwsgierig te zijn naar Joshua’s flinke jongen? Nee joh. Willen we gewoon allemaal weten. En de beste man (Joshua, dus) was op bezoek bij Goedele On Top en vertelde daar wat meer over zijn pielemuis.

Bij Goedele worden niet alleen zware onderwerpen besproken zoals z’n bindingsangst, maar ook andere belangrijkere zaken. Zijn penis, bijvoorbeeld.

Joshua en zijn penis

Laten we voorop stellen dat Goedele als seksexpert niets gelooft van de te kleine condooms op het nachtkastje van Megan en de verleider. ‘Condooms passen toch altijd? Die kun je over je hoofd trekken’, aldus de welingelichte presentatrice.

De verleider vond de condooms toch aan de strakke kant en hint daarmee op zijn penis. Maar verder wil hij niets opbiechten over zijn mega geslachtsdeel. Of moeten we het een kanon noemen?

Bewijsmateriaal

Joshua grijnst dan misschien bij de gedachte dat hij een bovengemiddeld grote vriend heeft, de cameramannen ontgaat niks. Tijdens de opnames van het programma is z’n penis in blijde staat hen namelijk niet ontgaan.

joshua temptation island piemel

Goedele laat er in ieder geval geen gras over groeien. Stil maar Joshua, de beelden zeggen genoeg…

Bekijk de beelden op VIJF of hieronder: