Redactie
Redactie Love & Seks 24 okt 2019
Leestijd: 3 minuten

De verschillende soorten knuffels die je vriend(in) aan je geeft als je écht van elkaar houdt

Knuffels krijgen van je meeste favoriete persoon is het fijnste wat er is. In de armen van jouw partner voel jij je veilig en vergeet je de wereld om je heen. Lees snel verder met je partner in je gedachten en wij weten zeker dat je een goed én warm gevoel krijgt.

Een knuffel zegt meer dan duizend woorden en dat wordt elke keer weer door je partner waargemaakt als hij/zij je vasthoudt. De volgende knuffels herken je meteen.

De verschillende soorten knuffels die je partner aan je geeft

We schreven al over de verschillende soorten kusjes die je aan je partner geeft, maar er zijn natuurlijk ook verschillende soorten manieren hoe je vriend(in) je knuffelt.

1. De stevige knuffel

Een knuffel waarbij jouw geliefde je zo stevig vast heeft dat je aan niets anders meer kan denken dan aan hem of haar. De liefde tussen jullie twee stroomt door je lijf en niets maakt jou op dat moment gelukkiger. De passie zorgt ervoor dat jij je veilig voelt, want jouw lover laat je echt niet zomaar gaan.

2. De ik-til-je-op knuffel

De dagen zonder je geliefde leken maar niet voorbij te gaan. Niet alleen voor jou, maar ook voor je vriend(in). En dat laat hij/zij merken ook. Het blijft niet bij een simpele knuffel. Nee, jouw lover pakt je helemaal op en gooit je nog net de lucht niet in. Alle liefde van die dagen apart worden in een knuffel gestopt.

3. De intieme knuffel

Dat een knuffel meer dan duizend woorden zegt, is hier perfect te merken. Jouw lover houdt je vol met passie vast en de vonken springen er nog net niet af. Het liefst belanden jullie gelijk in bed en zijn of haar handen laat dat nog eens extra merken.

4. Lepeltje lepeltje

De fijnste knuffel voor het slapen gaan is wanneer jij lepeltje-lepeltje ligt met je liefde. Niets voelt zo lekker als na een lange dag in de armen van je partner in slaap vallen. Je voelt de warmte van zijn/haar lichaam tegen de jouwe en je wenst dat dit moment nooit meer voorbij gaat.

5. De knuffel van achter

Wanneer jullie ergens naar staan te kijken, is dit de manier waarop je partner je vasthoudt. Niets is beter dan het gevoel hebben dat jullie elkaar echt goed begrijpen. Samen met een lief kusje op je hoofd voel jij je het gelukkigste meisje op de wereld.

6. De knuffel waarbij jullie elkaar diep in de ogen aankijken

De wereld om je heen verdwijnt wanneer je een warme knuffel krijgt waarbij jullie elkaar diep in de ogen kijken. Niemand anders dan jouw lover is wat je nodig hebt. Terwijl jullie niets tegen elkaar zeggen, voelen jullie toch de connectie die je met niemand anders hebt. Wat kan er nu beter voelen dan dit moment?

Misschien vind je dit ook leuk: