Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 27 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Een huis kopen zonder kijken? Je kunt je nú aanmelden voor seizoen 7

Misschien ben je er lang nog niet aan toe.. maar mocht je er wél over na zitten te denken om een huis te kopen dan wordt dat je tegenwoordig redelijk onmogelijk gemaakt. De huizenprijzen zijn hoger dan ooit en dat terwijl we helaas niet meer geld op ons loonstrookje zien staan. Als je geen rijke suikeroom hebt óf simpelweg alleenstaand bent dan gaat het lastig worden. Het programma ‘Kopen Zonder Kijken’ speelt goed in op deze issues en helpt mensen aan een huis. Vaak helpen ze starters om in te stappen op de woningmarkt en ook helpen ze stellen die het maar niet eens kunnen worden over de woningkeuze.

Durf jij het aan?

Kopen Zonder Kijken

Kopen zonder Kijken is al een aantal jaar op de buis te zien, maar het is sinds de uitbraak van Covid-19 pas écht populair. In het programma gaan Bob Sikkes, Alex van Keulen, Roos Reedijk en Martijn Krabbé op zoek naar een huis voor de kandidaten die meedoen en uiteindelijk wordt dit huis dan ook helemaal verbouwd naar de wensen van de kandidaten. Maar.. de kandidaten hebben geen inspraak in wélk huis aangekocht wordt en ook zien ze het eindresultaat niet voordat alles af is. Grote kans dat je dit programma als eens gezien hebt en hebt gedacht: ‘Zou dit wat voor mij zijn?’

Reality podcast

In de Reality Podcast van RTL Boulevard komen styliste Roos Reedijk bouwdeskundige Bob Sikkes praten over het programma. Ook vertellen ze dat ze momenteel aan het casten zijn voor seizoen 7 – en dat terwijl seizoen 6 nog op tv moet komen! Dat komt voornamelijk omdat zo’n proces lang duurt. Vaak neemt het aankopen van zo’n huis maanden in beslag en dan moet de woning ook nog eens flink verbouwd worden. Volgens Bob kan het wel langer dan een jaar duren voordat kandidaten eindelijk kunnen intrekken..

Meedoen?

Ben jij op zoek naar een huis of ken je mensen die héél erg graag willen verhuizen? En lukt dat maar niet? Je kunt je nú opgeven voor seizoen 7! Spannend.. maar dan heb je ook wat. Je kunt je via deze link aanmelden!

Ben je benieuwd wat Roos en Bob nog meer te zeggen hebben? Luister de podcast hieronder:

RTL Boulevard lanceert de Reality Podcast: Maureen en Fabrizio zijn de eerste gasten