Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 6 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

RTL Boulevard lanceert de Reality Podcast: Maureen en Fabrizio zijn de eerste gasten

Nederlanders houden van reality. Temptation Island, De Bachelor, Boer Zoekt Vrouw, Ex On The Beach en ga zo maar door. We kijken met plezier naar dit programma’s. Ook na het kijken van deze shows zijn we benieuwd hoe het gaat met alle kandidaten. RTL Boulevard heeft dit goed aangevoeld en komt met een reality podcast genaamd: RTL Boulevard Reality Podcast.

Wat kunnen we verwachten van deze podcast?

RTL Boulevard Reality Podcast behind the scene

Gister deelde RTL Boulevard al een foto met een soort behind the scenes foto op Instagram. Toen wisten wij nog niet waar dit #BTS shot van was. We zagen de Belgische Bachelor Fabrizio en finalist van Nederlandse Bachelor Maureen samen aan een tafeltje zitten. In de reacties werd al flink gespeculeerd wat deze twee samen aan tafel deden. Het leek bijna wel een romantische date! Dit blijkt helaas niet zo te zijn, maar over deze reality podcast hoor je ons niet klagen.

RTL Boulevard Reality Podcast bekendmaking

Vandaag maakte RTL Boulevard het nieuws over deze podcast bekend. Onder de foto schreef het televisieprogramma: “Boeren zoeken hun grote liefde in Boer zoekt Vrouw, mensen duiken blind in een huwelijk in Married at First Sight en hete singles gaan compleet los in Ex on the Beach. Kortom, er gebeurt héél véél in reality-land. En daarom volgt Kiki Duren alles op de voet voor de nieuwe RTL Boulevard Reality Podcast. De eerste aflevering met daarin ultieme verleider Fabrizio en droomvrouw Maureen is nu te beluisteren! Check link in bio. #rtlboulevard.”

De bedgeheimen van van Bachelor Fabrizio & het gecancelde dateleven van Maureen

De eerste aflevering is nu de beluisteren op Spotify: “In de allereerste aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast trappen we af met niemand minder dan de Vlaamse realitykoning Fabrizio en de ‘droomvrouw’ van onze eigen bachelor Thomas: Maureen. Kiki Duren blikt met hen terug op hun bizarre liefdesavontuur. Want is het vinden van de liefde wel mogelijk met al die camera’s én concurrentie om je heen, of was het voor Fabrizio vooral een ‘seksavontuur’?” Wij gaan de podcast zeker luisteren en zijn heel benieuwd!

Indigo uit ‘De Bachelor’ en Rijk Hofman zoenend gespot op bevrijdingsfestival