Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 6 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Indigo uit ‘De Bachelor’ en Rijk Hofman zoenend gespot op bevrijdingsfestival

Als je de video’s van Rijk Hofman kijkt, weet je dat hij sinds het moment dat hij Indigo in De Bachelor zag, een oogje (zeg maar mega crush) op haar heeft. Hij liet de kijkers in meerdere video’s weten dat hij met Indigo op date wilde en hij deed zelfs speciale ‘Indigo-dansjes’ aan het einde van zijn video’s. Klinkt misschien wat maf, maar als je de video’s ziet snap je wat we bedoelen. Bachelor Thomas koos uiteindelijk voor Merel en dat betekende dat Rijk naar eigen zeggen ‘weer kans had’. Nu zijn ze dus éindelijk samen gespot!

Lekker bezig guys.

Indigo De Bachelor

De 22-jarige Indigo is een fashionstudente, hostess én marketeer. Ze deed mee aan De Bachelor omdat ze is op zoek is naar echte liefde met iemand die net zo avontuurlijk is als zij zelf. Met Thomas vond ze dit niet, maar misschien met Rijk Hofman wel? Rijk maakt altijd een recap van De Bachelor door middel van video’s op YouTube. Daarin liet hij vaak vallen dat hij een date met Indigo wel zag zitten. Veel kijkers hopen dan ook al weken dat deze twee een setje worden. Rick Brandsteder, de presentator van De Bachelor, kon het dan ook niet laten om de brunette hier wat vragen over te stellen tijdens de reünie.

Reünie

Zou Indigo ooit iets met die opmerkingen van Rijk hebben gedaan? “Zeg Indigo, heeft Rijk Hofman jou nog het hof gemaakt?”, vraagt Rick. Indigo begint te lachen en roept: “Geen commentaar.” Hierna zegt ze wel dat de twee contact met elkaar hebben. Of de twee elkaar al in real life hebben gezien? Daar laat ze niets over los, maar haar gezicht zegt eigenlijk al genoeg. “Ik zie de twinkeling in je ogen, dus dat is een goed teken”. “Ja dat kan”, zegt ze vervolgens.

Zoenen

Nou en of de twee elkaar het echt hebben gezien! Inmiddels hebben ze het waarschijnlijk errrrug gezellig en ze zijn gister zelfs zoenend gespot op het feestje van Het Amsterdams Verbond. @reality.fbi deelt de beelden van dit intieme momentje.

Bekijk ze hieronder:

Wat?! Deze Hofman-broer heeft gedate met Sarah van Soelen