Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 6 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

De mannenvilla in ‘Temptation Island’ krijgt vier nieuwe vrouwelijke singles en dit zijn ze

De eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave heb je waarschijnlijk al gezien, toch?! Deze stonden vooral in het teken van introductie want we maakten kennis met de koppels en ook zij maakten kennis met elkaar. Gister was het tijd voor de derde aflevering en het ‘spel’ begint nu een beetje op gang te komen. Er werd er heel wat afgekletst, maar niet alleen maar met de huidige singles.. Er staan namelijk wat nieuwe dames klaar!

Wie-o-wie?

De stellen en singles van Temptation Island: Love or Leave

Dit jaar mochten de koppels die meedoen aan Temptation Island: Love or Leave in Nederland kiezen welke singles mee zouden gaan op reis. Dit zijn de ‘eerste’ keuzes van de deelnemende koppels op een rijtje:

Ivo & Maris: Esmé en Estefany + Hans en Orfeo
René & Annebel: Ceyenne en Michelle + Ramon en Milton
Jan Sietse & Linde: Nena en Fleur + Kenzo en Jari
Whitney & Iris: Veerle en Iris + Daniel en Ray

Klik

Op dit moment is de klik tussen Ivo en Esmé het grootst. We zagen deze aflevering van Temptation Island: Love or Leave dat de banden tussen Maris en Jari en Whitney en Veerle versterken. Annebel kan het goed vinden met Hans en Ramon en Linde kan hard lachen met Kenzo. Ook bij Jan Sietse en Iris – de single, niet zijn vriendin – begint een klik te groeien. Rene is nog een beetje aan het zoeken en Whitney begint een band te krijgen met een andere dame, maar die staat niet in dit rijtje. Daar is een goede reden voor.

Singles Temptation Island: Love or Leave

Kaj gaat op bezoek bij de mannen van Temptation Island: Love or Leave, om even bij te kletsen. Hij stuurt de mannen na het gesprek met zijn vieren op pad. Ze hebben namelijk nog een verrassing voor de mannen. Er zijn namelijk vier nieuwe single dames garriveerd! “Kom binnen mannen, wij zijn jullie nieuwe singles”, roept één van de dames. Deze hebben de mannen dan weer niet zelf uitgekozen. Maar wie zijn dit dan?

De eerste nieuwe single van Temptation Island: Love or Leave Raluca is is 24 jaar oud en werkt als content creator. De 24-jarige Sabine werkt als medewerker bij de klantenservice en is daarnaast ook kapster. Maartje is de jongste van de vier, ze is 20 jaar oud en is kledingadviseur. Talisa is 27 jaar en werkt als community manager. Wij zijn benieuwd of er nog meer spanning gaat ontstaan tussen de mannen en de nieuwe singles.

Vooruitblik

In de volgende aflevering van Temptation Island: Love or Leave zien we welke nieuwe single mannen de vrouwenvilla betreden. Renés iPad gaat af en we krijgen het is tijd voor het eerste kampvuur. Wij kunnen niet wachten!

The Swing of Love: Monica Geuze en Kaj Gorgels onthullen nieuw element in Temptation Island