Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 5 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

5 redenen waarom koppige vrouwen juist enorm aantrekkelijk zijn

Over het algemeen wordt koppigheid nou niet bepaald als je meest gezegende eigenschap gezien. Raar eigenlijk want het is maar net hoe je het bekijkt. Gelukkig zijn er mensen zat die het van de positieve kant bekijken. Sterker nog, als jij koppig bent word je juist heel aantrekkelijk gevonden en dit zijn de redenen waarom.

Ben jij koppig? Dat is juist aantrekkelijk

Als je aan het daten bent hoef je helemaal niet achter te houden dat je koppig en eigenwijs bent. Sterker nog, schep er vooral over op want koppige vrouwen worden juist heel aantrekkelijk gevonden.

1. Ze hebben een doel voor ogen

Als koppige vrouwen een doel voor ogen hebben zullen ze er alles aan doen om dat doel te behalen. Zelfs als mensen uit hun omgeving zeggen dat het een onrealistisch doel is trekken ze zich daar niks van aan.

Veel mensen vinden het aantrekkelijk als je dat kan omdat je dan wordt gezien als een onafhankelijke sterke vrouw met ambitie. You go girl.

2. Ze gaan de discussie aan

Koppige vrouwen zullen altijd de discussie aangaan. Als ze het ergens niet mee eens zijn en al helemaal als ze ervan zijn overtuigd dat ze gelijk hebben zullen ze nooit aftaaien in een gesprek. Koppig of niet, dat maakt jou juist heel erg volwassen en voor veel partners dus de ideale vrouw.

3. Ze hebben doorzettingsvermogen

Vrouwen die koppig zijn hebben extreem veel doorzettingsvermogen. Zegt heel Nederland dat je route A moet volgen, dan ben jij nog zo koppig dat je route B volgt. Hoe veel moeilijker dat ook is, op jouw manier kom jij er wel en het is maar goed dat je daar zelf ook van bent overtuigd. Wie vindt dat nou niet aantrekkelijk?

4. Ze zijn niet beïnvloedbaar

Koppige vrouwen zijn de minst beïnvloedbare types van allemaal. Juist omdat ze zo’n sterke mening hebben is het bijna onmogelijk om die mening te doen veranderen. Sexy? Wij geloven van wel.

5. Ze hebben karakter

Koppige meiden heb in ieder geval een sterk karakter en wie valt er nou niet op vrouwen met karakter? Het leven is een stuk saaier als een partner je altijd maar naar de mond praat dus blijf vooral je koppige zelf zijn en jouw lover gaat nooit meer bij je weg.

Niet alleen ben je super aantrekkelijk, als je koppig bent zou je later ook nog eens meer verdienen dan anderen en hoe dat precies zit lees je hier.