Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 6 jun 2019
Leestijd: 3 minuten

6 logische redenen waarom de knappe meisjes juist nog vrijgezel zijn

Mensen denken dat jij alles mee hebt in het leven. Je bent intelligent, hebt veel leuke vriendinnen en dan ben je ook nog eens super knap (mag gezegd worden). Toch ontbreekt er nog iets en dat is nou niet bepaald fijn. Je bent nog vrijgezel maar wilt dolgraag een leukerd ontmoeten met wie je een serieuze relatie kan beginnen. Pfff.

Er wordt vanuit gegaan dat knappe meisjes sowieso wel aan een leuke partner komen maar zo simpel is dat nog niet. Waarom nou juist knappe meisjes nog vrijgezel zijn lees je hier.

1. Ze durven je niet aan te spreken

Omdat je zo knap bent durven veel andere vrijgezelle mensen je niet aan te spreken. Ze zijn bang dat jij veel te hoog gegrepen bent en out of their league. Ze moeten moed verzamelen om dat wel te doen maar tegen de tijd is het festival alweer afgelopen en ga jij zonder telefoonnummer naar huis.

2. Ze zijn bang afgewezen te worden

Het vooroordeel over knappe meisjes is dat je hoge eisen hebt en niet snel tevreden bent. Dat is één van de redenen dat potentiële lovers bang zijn om afgewezen te worden. Dat heeft ook weer te maken met dat anderen misschien onzeker zijn over zichzelf en oprecht denken dat jij geen interesse in ze hebt.

3. Ze voelen zich door jou geïntimideerd

Door jouw uiterlijk voelen mensen zich snel geïntimideerd. Ook weer zo’n vooroordeel over knappe vrouwen is dat ze per definitie zelfverzekerd zijn (en weten wat ze willen). Hoeft helemaal niet per se zo te zijn natuurlijk maar daardoor voelen anderen zich wel sneller geïntimideerd.

4. Ze denken dat je nog vrijgezel bent

Want zo’n knappe meid kan toch niet vrijgezel zijn? Door jouw uiterlijk gaan anderen er simpelweg vanuit dat je vast al wel een partner hebt want wie laat zo’n mooie meid aan zich voorbij gaan? Misschien moet je toch maar een ‘vrijgezel’ op je voorhoofd schrijven.

5. Ze willen je nog niet nú

En dat klinkt misschien een beetje raar maar daar bedoelen we mee dat jij echt een vrouw bent met wie ze willen trouwen. Aangezien het haast niet voorkomt dat je direct iemand ontmoet met wie je trouwt willen ze je nog niet nú, ze willen je als ze er klaar voor zijn en echt met je willen trouwen en dat is eigenlijk best wel fijn om te weten.

In dat geval vind jij het prima om nog even vrijgezel te blijven. De ware komt vanzelf wel een keer aangereden op een wit paard en als het zover is ben jij er in ieder geval ook klaar voor. Bye, bye single life.

6. Ze zijn bang dat ze in de friendzone belanden en dan nog steeds vrijgezel zijn

En niet is erger dan in de friendzone belanden bij iemand die je echt heel erg aantrekkelijk vindt. I mean, we’ve all been there en wij zouden het echt niet fijn vinden als onze crush liever nog even vrijgezel blijft en gewoon vrienden met je wil zijn. En bedankt.