Britta van Aggele
Britta van Aggele Gezondheid 22 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Geen fan van chocolade? Dit jaar haal je de kroketletter bij Lidl

Ze liggen alweer weken in de schappen van de supermarkten: we hebben het natuurlijk over alle sinterklaas-lekkernijen. Hoewel wij onze vingers al aflikken bij het idee is niet iedereen er fan van.

Gelukkig heeft Lidl daar wat op gevonden, want zij komen dit jaar met de kroketletter.

De kroketletter van Lidl

Wie van snacks houdt kent sowieso Eke Bosman (AKA Snackspert) op Instagram. Deze man uit Amsterdam recenseert regelmatig snacks door heel Nederland, maar pakt er ook regelmatig een snack uit de supermarkt mee. Zo ook afgelopen vrijdag, toen hij het geweldige nieuws met zijn volgers deelde dat Lidl dit jaar een kroketletter verkoopt.

Het is dus tijd om de chocoladeletter achter ons te laten en dit jaar met z’n allen massaal de kroketletter in te slaan als schoencadeautje. Deze nieuwe snack kost €1,99, waarvoor je drie kleinere kroketletter krijgt. Deze smaken volgens snackspert gewoon als een normale kroket en krijgen daarom van hem drie sterren. Zeker het proberen waard dus als je het aan ons vraagt.

https://www.instagram.com/p/CyncdRUtzyJ/

Bij deze Charlotte Tilbury masterclass van €75 mag je voor hetzelfde bedrag gratis producten uitkiezen

Reacties

Daar zijn andere snack-fans het zeker mee eens. Zij reageren namelijk massaal op deze nieuwe kroketletter. Zo schrijft een fan: “Ik zag ze vanmorgen liggen. Geniaal. Mijn dochter zei van te voren nog dat lidl haar favo winkel is vanwege alle gekke producten die ze verkopen. Nou…dat hebben ze hiermee weer bewezen😂.”

Andere fans schrijven: “Namens mr Kramer die niet getagd wil worden wil ik graag de letters R,K & C bestellen”, “onze economie docent onderbrak letterlijk onze toets om dit te laten zien😭😭”, “OMG EEN KROKETTER DIE WIL IK OOKKKK” en “De lidl in Nederland heeft leukere dingen nu dan hier in België 😁”

Videoland maakt grappen: Monica géén Bachelorette, wel op zoek naar de Bachelor

Wij beginnen vast met zingen: “Sinterklaas kapoentje, gooit wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn airfryer, danku Sinterklaasje”