Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 24 mrt 2017
Leestijd: 1 minuut

Spoiler alert: Dit kun je verwachten van de laatste aflevering van The Vampire Diaries

Afgelopen weekend is de allerlaatste aflevering van The Vampire Diaries geweest. Na acht seizoenen is het dan eindelijk tijd voor de slot finale. Mocht je hem nog niet gezien hebben, pas dan op: spoiler alert. Wat heb je al die jaren ultiem genoten van jouw lievelings vampieren. Helaas is het nu toch echt tijd voor de allerlaatste aflevering ever en deze heeft een behoorlijk triest einde. Wij hebben gehuild.

Nooooooo

Ooit gehoord van een happy ending? Nou, niet bij de laatste aflevering van The Vampire Diaries. Onze geliefde Stefan komt namelijk te overlijden in de allerlaatste aflevering. Is hij eindelijk met Caroline getrouwd, gaat hij dood. Wat?

Hoezo is dit?! We hebben in eerste instantie al moeten huilen bij het feit dat hij en Caroline uit elkaar gingen om afstand van elkaar te nemen om hun levens weer op de rit te krijgen in eerder seizoenen. En nu gaat hij dood. Het leven is niet eerlijk.

Good guy Stefan

Oké, oké. Het blijft Stefan. Hij gaat dood om een nobele reden: hij offert zichzelf op. Catherine is namelijk weer terug vanuit de hel. Om de hel te vernietigen en Elena terug te krijgen moet Bonnie een spreuk gebruiken om het vuur door de tunnels heen te sturen.

Catherine moet in de tunnels gevangen gehouden worden. Om er zeker van te zijn dat ze daar blijft, zit Stefan bij haar. En gaat hij samen met haar ten onder.

Ja, het is oké om te huilen. Wij huilden ook. Dit hadden we niet verwacht of gehoopt toen we de serie begonnen acht jaar geleden. Misschien, heel misschien komt ‘ie ooit weer tot leven tijdens een reünie aflevering. Wij gaan vast duimen.

Misschien kan dit je opbeuren: Awwwwww! Ieniemienie baby diertjes waar je nú mee wilt knuffelen