Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 25 mrt 2017
Leestijd: 1 minuut

Als jij en je lover dít gemeen hebben, dan zijn jullie gemaakt voor elkaar

Wat maakt jullie relatie zo sterk? Vertrouwen? Of stabiliteit? Misschien wel jullie voorliefde voor Netflix series of jullie reislust. Wat het ook is, er bestaat één ding dat essentieel is voor een ijzersterke relatie en dat kan zeggen of jullie gemaakt zijn voor elkaar:

Humor is key

Als we expert James Preece (aka de Dating Guru), mogen geloven dan is het gouden ticket naar een sterke, geweldige relatie… humor. En dat is niet heel gek, want dezelfde humor delen en elkaar redden uit situaties door middel van een grap leidt tot awesome momenten.

Maar niet alleen die awesome momenten is wat je er voor terug krijgt. Het gevoel voor humor dat jullie delen leidt ook tot geluk, een goede gezondheid en een sterke band.

Als jullie juist de grappige kant van situaties inzien, is de kans groot dat jullie dan heel relaxt in het leven staan. Een discussie zullen jullie bijvoorbeeld ook luchtig maken door middel van humor.

Gemaakt voor elkaar?

Herken je dit, dat gedeelde gevoel voor humor? Dan zullen jullie elkaar ontzettend waarderen en is er een grote kans dat jullie wel eens meant to be kunnen zijn. Samen lachen om dezelfde dingen zorgt ervoor dat de band sterker en sterker wordt.

En zeg nu zelf, wat is er beter dan een flinke dosis humor in je leven?

LEES OOK: 16 x rare dingen die we allemaal in een lange relatie doen omdat we het normaal vinden