Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Love & Seks 9 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kans maken op de liefde? Je kan jezelf (of je bestie) nu opgeven voor Lang Leve de Liefde

Sommige mensen kunnen wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de ware liefde. En daar is niks mis mee. Sterker nog, zulke mensen hebben we nodig! Wij liefhebbers van datingprogramma’s kunnen niet zonder en genieten optimaal van andermans zoektocht naar geluk. Ben jij single en kan je wel wat hulp gebruiken? Het programma Lang Leve de Liefde zoekt nieuwe kandidaten, dus dat komt goed uit. Psst, je kan natuurlijk ook je bestie opgeven. Wij zeggen niks.

Het is niet zomaar een blind date, maar eentje die minstens 24 uur duurt. En dan hebben we het niet over 24 uur in een bioscoop zitten, nee, we hebben het over samenwonen in een luxe villa van alle gemakken voorzien.

Lang Leve de Liefde

In het programma Lang Leve de Liefde gaan twee vreemden als eerste date met elkaar samenwonen. Ja, echt. Laat dat nou net iets zijn wat niet je waarschijnlijk niet zelf zou uitkiezen. Maar het is het waard. Als deelnemer(s) vertoef je namelijk in een villa mét jacuzzi, om eens lekker uit te vogelen of er een romantische klik is.

Alsof dat nog niet genoeg is, is de villa op zichzelf ook een bijzondere. Eerder speelde daar namelijk de Gouden Kooi af, waarna Koffietijd er ook nog een tijdje werd opgenomen. Voor Lang Leve de Liefde is besloten de beroemde villa om te toveren tot twee appartement waar dus steeds twee stellen minimaal 24 uur en maximaal vijf dagen met elkaar de dagen door brengen.

Jezelf opgeven

Nou, waar wacht je nog op? Als je wel gek bent op een avontuur, is dit echt iets voor jou. Goed om te weten: er wordt alles aan gedaan om een goede match te vinden, het programma is namelijk een samenwerking met Relatieplanet. Op de website van Talpa Network wordt het programma omschreven als “Of je nu 18 of 88 bent, één of twintig relaties hebt gehad, wel of geen kinderen hebt: wij zoeken voor jou de ideale match! Niet met een zoveelste snelle blind date, maar door minstens 24 uur samen te wonen in een prachtig verblijf voorzien van alle luxe.”

Je kan jezelf opgeven voor een nog te maken match, of voor iemand die al in het huis is geweest maar geen succes had. Je kan ook iemand anders opgeven voor een eerdere deelnemer, hoe leuk is dat! Genoeg opties om eens even met de meiden bij langs te gaan. Zien we jou en of een van hun binnenkort op televisie? 😉