Emma Toussain
Emma Toussain Mode 16 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Doei spaargeld: dit warenhuis verkoopt de leukste Jacquemus-tassen

Het Franse modehuis Jacquemus is nog lang niet zo gesetteld als Dior of Chanel, maar is wel hard op weg. Het staat bekend als semi betaalbaar, maar toch heel creatief en modieus. De kleine handtasjes zijn dan ook razend populair en wij vonden heel wat leuke varianten.

Bijenkorf heeft prachtig Jacquemus-aanbod

Jacquemus is een jong en vernieuwend merk van Franse klasse, dat zich in razendsnel tempo ontwikkelde tot één van de bekendste high fashion brands. De collecties zijn een mix van Franse elegantie met streetwear elementen. In zijn eigen woorden “I dont’t do clothes, I do stories.” Nou, dat is duidelijk. Mocht jij op zoek zijn naar een leuke variant van de Bambino-tas, let dan goed op. Wij zetten namelijk een aantal toffe items voor je op een rij!

Le Chiquito Mini handtas van leer

Een prachtige bruine kleur en deze tas kost nog geen vijfhonderd euro. En voor een designertas.. ben je dan heel goedkoop uit.

De Bijenkorf Jacquemus
De Bijenkorf

Le Petit Bambimou handtas van leer

Deze tas heeft iets zachtere vormen zoals je kunt zien. Met de pastelgele kleur ook nog eens extra zacht; perfect voor de zomerse look. Shop ‘m hier!

De Bijenkorf
De Bijenkorf

Le Grand Chiquito handtas van leer

Een grotere tas die jij geheid in je winkelmandje wil stoppen. Er past net iets meer in dan alleen je telefoon. Mooie kleur ook, perfect voor de herfst.

Jacquemus
De Bijenkorf

Le Grand Bambino handtas van suède

Suède geeft toch net even een andere uitstraling en het past ook perfect bij deze mosgroene kleur van de tas.

De Bijenkorf
De Bijenkorf

Vind jij een designertas te duur?

Geen zorgen, ze zijn ook hartstikke prijzig. Mocht jij het nou net te ver vinden gaan om zo’n tas aan te schaffen, maar wel een mooi exemplaar willen? Onze collega’s van NSMBL hebben heel veel goeie dupes voor je op een rij gezet, zodat je toch nog gewoon kunt eten aan het einde van de maand.

Dit vinden mannen de meest aantrekkelijke nagels bij vrouwen