Redactie
Redactie Sterrenbeelden 25 dec 2021
Leestijd: 4 minuten

Dit is wat jij op basis van je sterrenbeeld het állerleukste vindt aan de feestdagen

Het is eindelijk tijd voor onze favoriete periode van het jaar, namelijk kerst. Het lekkere eten, de versierde huizen en straten en natuurlijk de vele kerstfilms. Maar toch is er vaak één ding wat je het allerleukste vindt volgens je sterrenbeeld. Benieuwd? Lees dan maar snel verder en kom erachter.

Kan jij maar geen genoeg krijgen van kerstmuziek of ben jij het liefst de hele tijd met je familie? We houden misschien wel van alles tijdens kerst, maar volgens ons sterrenbeeld is er één onderdeel toch je lievelings tijdens de feestdagen.

Dit vind jij het allerleukste aan kerst volgens jouw sterrenbeeld

Wie is er nu niet helemaal gek op kerst? Nog één dag en dan is het weer tijd voor kerstavond. De perfecte reden om nog even te kijken naar wat onze sterrenbeeld over onze favoriete feestdagen te vertellen heeft, vind je niet?

Sterrenbeeld Ram: 21 maart t/m 19 april

Als Ram vind jij het versieren en optuigen van de kerstboom het allerleukste wat er bestaat. Je kan daarom ook echt niet wachten tot het eindelijk weer kan. Wachten is nu eenmaal niet je ding en het liefst laat je ’em ook het hele jaar staan.

Sterrenbeeld Stier: 20 april t/m 20 mei

Het heerlijke eten vind jij niet het leukste aan kerst. Juist het koken doe jij het liefst. Een kerst zonder een overheerlijk kerstdiner kan natuurlijk niet en jij pakt het daarom elk jaar weer groots aan. Al maanden van tevoren heb jij uitgestippeld wat je gaat maken en je weet zeker dat iedereen ervan gaat genieten.

Sterrenbeeld Tweelingen: 21 mei t/m 20 juni

Ben jij het sterrenbeeld Tweelingen? Dan pak jij het liefst de pakjes onder de boom meteen uit. Je bent veel te nieuwsgierig. Je kan het daarom ook niet laten om stiekem al te voelen wat er in jouw pakjes kan zitten.

Sterrenbeeld Kreeft: 21 juni t/m 22 juli

Kerstfilms, kerstfilms en nog eens kerstfilms. Een kerstfilm in augustus? Geen probleem. Als Kreeft kijk jij ze het liefst het hele jaar door en ze gaan ook nooit vervelen. Van Love Actually tot A Christmas Prince, jij bent he-le-maal gek op de meest zoetsappige films.

Sterrenbeeld Leeuw: 23 juli t/m 22 augustus

Cadeautjes krijgen? Nee, als Leeuw geef jij ze nog veel liever. Dankzij jouw grote hart wil je iedereen blij maken en laten zien hoeveel je om hen geeft. Daarom pak je graag uit tijdens de feestdagen met de leukste cadeaus.

Sterrenbeeld Maagd: 23 augustus t/m 22 september

Het is en blijft misschien ook dit jaar een droom, maar toch maakt het idee alleen al van een witte kerst jou helemaal gelukkig. De straten en bossen bedolven onder een dikke laag sneeuw is alles wat je wil. Helaas zie je dit niet zo snel gebeuren in Nederland. Maar gelukkig hebben we daar genoeg kerstfilms voor die zorgen voor bijna hetzelfde effect.

Sterrenbeeld Weegschaal: 23 september t/m 22 oktober

In december kan jij als Weegschaal jouw geluk niet op. Waarom? Alles is zo ontzettend mooi versierd en het liefst bezoek je alle verschillende kerstmarkten. Alleen al voor de versieringen. Jouw vrienden en familie kijken daarom ook hun ogen uit wanneer ze jouw huis binnen lopen, want ook je eigen plekje is prachtig versierd.

Sterrenbeeld Schorpioen: 23 oktober t/m 21 november

Als Schorpioen weet je precies wat je wil en daarom vind jij het heerlijk om alles te regelen. Anderen worden misschien helemaal gek van de druk en stress die het oplevert, maar jij niet. Als alles gaat zoals je gepland hebt, kan jouw kerst niet meer stuk.

Sterrenbeeld Boogschutter: 22 november t/m 21 december

Het allerleukste aan kerst vind jij als Boogschutter de vele kerstmarkten. Het liefst reis je heel de maand december alle plekken af op zoek naar de leukste kerstmarkten die er dit jaar te vinden zijn. Maakt niet uit in welk land, jij wil erheen.

Sterrenbeeld Steenbok: 22 december t/m 19 januari

Mensen die gek worden van kerstmuziek ga je nooit begrijpen. Wie houdt er nu niet van Last Christmas of All I Want For Christmas? Jij bent er in ieder geval stapelgek op en kan ze allemaal uit volle borst meezingen. In de zomer zoek jij al een afspeellijst op.

Dé sport die perfect bij je past op basis van je sterrenbeeld

Sterrenbeeld Waterman: 20 januari t/m 18 februari

Sommigen zien kerst met familie als een verplichting, maar jij als Waterman niet. Jij houdt ervan om samen te zijn met je favoriete mensen. Van heerlijke eten tot uren natafelen, zolang jij samen bent én de grootste lol hebt met iedereen kan het niet lang genoeg duren.

Sterrenbeeld Vissen: 19 februari t/m 20 maart

Oké, het lekkere eten en de leuke muziek is natuurlijk een pluspunt aan kerst. Maar het allerleukste aan deze periode vind jij toch wel echt de kerstsfeer die overal hangt. Maakt niet uit waar je bent, van de supermarkt tot een grote stad. Als er maar een kerstsfeer is.

Wat je sterrenbeeld zegt over hoelang je nog single blijft