Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 24 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Kijktip: de Love Island Xmas reunion staat vanaf vandaag op Videoland!

Naast de talloze kerstfilms, worden er ook genoeg kerstspecials gemaakt van je favoriete serie. Zo kunnen we op kerstavond (dus vandaag!) genieten van een heuse Love Island (NL) kerstspecial. Je favoriete Islanders komen nog een keertje samen om terug te blikken op hun bijzondere tijd in de villa. Leuke, maar ook ongemakkelijke momenten gegarandeerd.

Wij kunnen niet wachten!

Hoe gaat het nu?

Kerst is hét perfecte moment op terug te blikken op het afgelopen jaar. Voor de deelnemers van Love Island was het een bijzonder 2021: zij gingen op zoek naar liefde. De Brabanders Job en Esmee werden al snel verliefd en wonnen het programma dan ook met de meeste stemmen. Hoe gaat het nu met het lieve koppel?

Love is in the air: Job en Esmée van Love Island gaan samenwonen

Nina en Paulo

Ook zijn we benieuwd hoe het gaat met Nina en Paulo. Laatst kwam naar buiten dat de twee niet meer samen zijn omdat ze toch niet zo goed bij elkaar pasten. Gaat de reünie ongemakkelijk worden? We weten dat Nina de confrontatie wel durft aan te gaan dus we zijn benieuwd hoe dat gaat lopen.

Rowenna is niet bij de kerstreünie

Tijdens het programma leken Rowenna en Donny niet zo zeker van hun relatie, maar dat hebben ze thuis helemaal goedgemaakt. De twee zijn gelukkiger dan ooit en de relatie is dan ook officieel. Rowenna liet weten op haar Instagram: ‘Because of you I know what true love feels like’. Haar liefje Donny reageert met: ‘Van alle keuzes die ik in mijn leven heb gemaakt, ben ik heel blij en gelukkig met deze..’ Schattig!

Toch is Rowenna niet bij de reünie.. Maar geen zorgen, Donny en zijn vriendin ‘Ro’ zijn nog steeds samen. Videoland post een foto met uitleg: @rowenna_vdl kon er helaas niet bij zijn vanwege corona’.

Vervelend, maar begrijpelijk! Vriend Donny is wel gewoon van de partij.

Wacht eens even: heeft Donny uit Love Island thuis een vriendin?!