Redactie
Redactie Confession 20 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Loreen (22): ‘Ik vind de naam van mijn vriend niet mooi, dus spreek hem niet hardop uit’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confessions’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet. Maar een ding hebben wij allemaal gemeen: ieder van ons heeft wel eens iets meegemaakt of gedacht wat je liever niet openlijk uit. Omdat je denkt dat je de enige bent.

Deze week vertelt Loreen* (22) over haar relatie met André.

Een probleem met de naam

“Ik schaam me terwijl ik dit vertel, omdat ik weet dat ik dingen vaak groter maak dan ze zijn. Ik heb graag een perfect leven, ik hou niet van falen en ik hou er ook niet van als mensen iets aan te merken hebben op iets dat met mij te maken heeft. Ik heb nu een aantal maanden een relatie met een leuke jongen en hij heet André. Ik vind het alleen zo’n platte naam en eigenlijk voor oudere mannen. Ik werd verliefd op hem omdat hij altijd koffie komt halen waar ik werk, dus toen wist ik zijn naam nog niet. Als ik hem tegen was gekomen op Tinder dan had ik sowieso niet geswipet. Maar hij is zo leuk en lief.”

Hé, Hazes!

“Ik vind het moeilijk om tegen mensen te zeggen dat ik naar hem toe ga en dan zijn naam te gebruiken. Ik zeg daarom altijd mijn vriend. Kom ik vaak mee weg, maar soms moet ik wel. Ik krijg ook vaak de vraag of ik met Hazes date en dan lach ik altijd maar ik vind het wel vervelend. Mijn vriend weet dit niet van mij en durf het ook echt niet te zeggen. Daarom wil ik ook anoniem mijn verhaal doen, want ik wil hem niet kwetsen. Is er een manier om hier overheen te komen?”

* De naam van Loreen is wegens privacyredenen veranderd.

Deze Japanse man wilde dus een hond worden en het is hem nog gelukt ook