Emma Toussain
Emma Toussain Relaties 26 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Vind je het leuk om samen met je lover boodschappen te doen? Dan is het een keeper

Het hebben van een relatie is leuk en dat moet ook leuk blijven. Natuurlijk gaat dat gepaard met groeipijn en moet je voor elkaar blijven werken, maar over ‘t algemeen moet een partner een fijne toevoeging zijn aan je leven. Hoe weet je zeker dat je een keeper hebt?

Dít moet je testen om te weten of je je partner écht leuk vindt

Okééééé, natuurlijk kan je niet maar aan 1 specifiek ding zien of je je partner leuk vindt, daar zitten veel meer kanten aan. Maar het belangrijkste is dat je leven er leuker door wordt. En wat is er nou niet zo leuk? Juist, die dagelijkse sleur. Opruimen, boodschappen doen.. en dat laatste is nou precies waar we even op willen inzoomen.

Vind jij het namelijk leuk om boodschappen te doen met je liefje? Dat is een goed teken. Als jij zelfs van de meest ‘saaie’ dingen iets leuks kan maken dan heb jij een goeie te pakken. De aanwezigheid van de lover is dan al genoeg om ervoor te zorgen dat jij een leuke tijd hebt.

Maar je kunt dit natuurlijk ook doortrekken naar andere activiteiten, zoals de was opvouwen, groentes snijden, de hond uitlaten en nog meer.
Het zit ‘m in de kleine dingen en dit is daar een heel goed voorbeeld van. En natuurlijk kan het niet altijd ale

Zó ruik je ook nog eens aantrekkelijk

Het is zó belangrijk om lekker te ruiken, vinden wij dan. Je koppelt herinneringen aan geur, je vindt mensen met een fijne geur meteen aantrekkelijker en om zelf goed te ruiken is ook geen straf. Er zijn talloze parfums op de markt, maar deze specifieke geur zou echt helemaal het einde zijn… het gaat om een parfum van Jo Malone English genaamd Pear and Sweet Pea is het populairste luchtje van het moment.

Het luchtje is gelanceerd in 2023 en het is een fruitig geurtje, voor zowel mannen als vrouwen. Maar het is dus zó populair dat heel TikTok er nu mee vol staat. Chiara King vertelt zelfs dat mensen haar achterna zijn gerend op straat om te vragen welk luchtje ze draagt. En de haar lover vraagt zelfs om een flesje bij hem achter te laten, zodat hij het kan ruiken. Ja, dan weet je dat het goed is.

5 dingen die je kunt doen waardoor mensen jou een stuk aantrekkelijker gaan vinden