Emma Toussain
Emma Toussain Parfum 23 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit parfum zorgt gegarandeerd voor complimenten en verliefde blikken

Het is zó belangrijk om lekker te ruiken, vinden wij dan. Je koppelt herinneringen aan geur, je vindt mensen met een fijne geur meteen aantrekkelijker en om zelf goed te ruiken is ook geen straf. Er zijn talloze parfums op de markt, maar deze specifieke geur zou echt helemaal het einde zijn.

Jo Malone English Pear and Sweet Pea is het populairste luchtje van het moment

Het luchtje is gelanceerd in 2023 en het is een fruitig geurtje, voor zowel mannen als vrouwen. Maar het is dus zó populair dat heel TikTok er nu mee vol staat. Chiara King vertelt zelfs dat mensen haar achterna zijn gerend op straat om te vragen welk luchtje ze draagt. En de haar lover vraagt zelfs om een flesje bij hem achter te laten, zodat hij het kan ruiken. Ja, dan weet je dat het goed is.

Hoe ruikt het dan precies? “Tempting green pears meet softly scented pastel sweet peas in a sun-warmed orchard. Created with a 100% natural pear fruit extract, it contains the equivalent of one pear per bottle,” zo laat het merk weten. Heel erg fruitig dus en specifiek naar peer. We kunnen ons er weinig bij voorstellen, maar het is zó populair dat het niet mis kan gaan.

@chiaraking

can’t believe I’m sharing my best kept secret @Jo Malone London #EnglishPear #FriendsOfJoMaloneLondon #JoMaloneLondon ad

♬ original sound – Chiara King

“I got it today because of this video and I am in love,” reageert een volger onder haar video’s. En Chiara liegt niet, meer mensen hebben deze ervaringen: “I wear the same perfume and literally unreal people would be asking me all time what I’m wearing”. Ook is het de favoriet van Sofia Richie, zo laat de website van Jo Malone weten.

Happy shopping

Nou, eigenlijk hoef je ons al niet meer over te halen. Huppakee, ons winkelmandje in! Je koopt ‘t luchtje heel makkelijk online en geloof ons: het is waarschijnlijk binnen de kortste keren uitverkocht dus wees snel. Hieronder shop je English Pear & Sweet Pea bij ICI PARIS XL.

Jo Malone
ICI PARIS XL

Geen honderden euro’s over voor een geurtje? Dit zijn de beste Le Labo parfum dupes