Emma Toussain
Emma Toussain Haar 22 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

De Dyson Airwrap komt nou wel in hele kleurrijke uitgave

Ter ere van ’25 jaar in Japan’ introduceert Dyson de limited edition Ceramic Pop kleur voor het haarstylingassortiment. Dat betekent dat je nu een wel hele bijzondere Airwrap kunt aanschaffen.

En stiekem vinden wij deze wel héél erg leuk.

De Dyson Airwrap komt nou wel in hele bijzondere uitgave

Waarom opeens deze kleurexplosie, horen we je denken? Deze tools zijn speciaal ontwikkeld om deze mijlpaal te markeren, en daarom zijn de tinten Blush Pink, Mandarin en Verdigris in deze kleurstelling toegepast op de Dyson Supersonic föhn, Dyson Airwrap multistyler en Dyson Corrale stijltang. Verrrrry Japan en het staat sowieso ook heel erg leuk in je badkamer.

Deze gedurfde en zeer kleurrijke combinatie van kleuren is geïnspireerd op het kleurenschema van Dyson’s stofzuiger, de G-Force, Dyson’s eerste machine die in de jaren tachtig in Japan werd verkocht. In tegenstelling tot al het andere dat destijds op de markt was en daardoor opvallend in huis, blijft de aanpak om door Dyson ontworpen kleuren voor Dyson-machines te ontwikkelen nog steeds actueel.

“Onze technologieën zijn baanbrekend en deze kleurstelling is geïnspireerd op een vroeg voorbeeld van ons innovatief kleurgebruik. We ontwerpen en ontwikkelen onze kleuren, materialen en afwerkingen om de technologie en de algehele productervaring te verbeteren,” zegt Emma Sheldon, Vice-President, Dyson RDD Hair Care.

Kijk hoe leuk deze kleuren zijn?!

Zó blijven je krullen wel zitten

Als jij een beetje fan bent van haarstyling – en je op TikTok zit – ben je inmiddels vast wel bekend met de fameuze Dyson Airwap. Deze haartool van Dyson werd gelanceerd in 2018 en sindsdien zijn duizenden vrouwen over de hele wereld fan en dat is helemaal niet zo gek. De kapsels die je maakt met de Airwrap zijn prachtig.. als je weet hoe je hem moet gebruiken. Ook hebben veel vrouwen een ‘probleem’: het krullen zakken wel heel snel uit. Hoe zorg je ervoor dat je krullen wel blijven zitten?

6 redenen waarom jij echt een keer naar Japan wil gaan