Redactie
Redactie Love & Seks 4 sep 2020
Leestijd: 4 minuten

Als je man deze 9 dingen doet, dan weet je zeker dat hij je trouw is

Hoe weet je dat je lover trouw is? Wanneer weet je nu of je je liefje een beetje kunt vertrouwen? Simpel. Wanneer hij of zij de volgende dingen doet, weet je zeker dat diegene je trouw is:

1. Je liefje vertelt je vaak genoeg hoe ongelofelijk hij of zij het met je heeft getroffen

Allereerst is het belangrijk dat hij je met regelmaat het gevoel geeft dat hij extreem gelukkig met je is. Jij bent van hem. Zijn meisje. Hij wil en kan niet zonder je. Als je weet dat hij zich zo voelt over jou en dit ook durft uit te spreken, dan weet je dat je in ieder geval in de goede richting zit.

2. Hij of zij houdt zich aan zijn woord wanneer diegene je deze geeft

Wanneer hij belooft een avondje vrij te houden voor jullie jubileum, dan doet hij dit ook. Maar ook wanneer je hem iets vertelt wat tussen jullie moet blijven. Elkaar kunnen vertrouwen (en in dit geval hem) is natuurlijk key in een relatie.

3. Je lover ziet meer in jou dan alleen een geliefde

Jullie zijn partners maar bovenal ook vrienden. Wanneer hij je als meer ziet dan alleen zijn slaapmaatje zit je goed. Je bent tenslotte toch ook veel meer dan dat?

4. Hij of zij vindt het belangrijk dat jij het ook naar je zin hebt in de slaapkamer

Als het op seks aankomt is het belangrijk dat jullie beiden aan jullie ‘trekken komen’. Het is leuk als hij het altijd naar zijn zin heeft, maar jij bent minstens even belangrijk. Vindt hij dat zelf ook en is hij altijd druk bezig met jou de avond van je leven te geven? Dan hoef je je niet snel zorgen te maken of hij je wel trouw is.

5. Je liefie flirt niet met anderen (waar jij bij bent)

Flirten blijft altijd een lastig iets. Als je single bent is het vaak een vorm tot het verkrijgen van meer, maar ook veel mensen die bezet zijn flirten er nog op los. Waarom? Simpelweg om te kijken of ze het nog ‘hebben’. Je wil weten of je nog goed in de markt ligt bij anderen. Of je nog begeerlijk bent. Al is het maar zodat je weet dat je nog een aantrekkelijke prooi bent voor je partner. Echter is het wel zo dat wanneer je in een relatie verkeert het enorm respectloos is om voor de ogen van je partner met iemand gaan te staan flirten. Een trouwe man doet dit dan ook niet. Of je er nou wel of niet bij bent.

6. Je liefde gaat respectvol om met je vriendinnen (met afstand)

Hij gedraagt zich rondom je vriendinnen en houdt een gezonde afstand. Het zijn allemaal leuke meiden, maar het moet wel duidelijk zijn dat hij bij jou hoort en niet té charmant gaat lopen doen.

7. Hij of zij vindt jouw problemen belangrijk en wuift ze niet weg

Mannen die de problemen van hun vriendin als ‘vrouwenproblemen’ zien, zijn niet de mannen die je aan de haak wil slaan. Het is belangrijk dat hij jouw problemen serieus neemt en ook voor je klaarstaat op de momenten dat je hem nodig hebt. Al kan hij zich er niet in inleven, het proberen is al genoeg.

8. Hij of zij is realistisch

Hij ziet in dat vreemdgaan een ding is. Het gebeurt en het gebeurt veel. Maar zolang jullie er openlijk over durven en kunnen praten en afspreken met elkaar dat als bepaalde situaties zich voordoen jullie het hier met elkaar over hebben, dan is er geen reden tot paniek. Het is menselijk om af en toe naar iemand anders te kijken. Waar het om draait is of je besluit ernaar te handelen of niet.

9. Hij of zij durft in de ‘wij’ vorm te praten

Ook zeker niet onbelangrijk is de ‘wij’ vorm. Niet in al jullie gesprekken met vrienden uiteraard, maar hij durft het over jullie samen te hebben, zeker wat betreft jullie toekomstperspectief.

Hoe weet je dat hij trouw is? Nou, det jouw man bovengenoemde dingen? Dan hoef je je nergens druk om te maken. Hij is je trouw. En onthoud, praat met elkaar. Wanneer mensen geheimen voor elkaar gaan houden, gaat het mis (hoewel een leugentje om bestwil af en toe ook nog wel eens mag).

Lees ook: Ha! Met deze karaktereigenschap heb je de grootste kans op ware liefde