Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 4 sep 2020
Leestijd: 3 minuten

Zet één van deze 5 teksten (of allemaal) in je datingapp profiel en je scoort vanavond nog een match om mee te daten

‘Ik ben 23 jaar. Ik houd van dansjes doen en wijntjes drinken met de meiden.’ Als dit in jouw bio staat in je datingapps wordt het tijd om het geheel wat meer spice te geven. Toegegeven, soms is de creativiteit ver te zoeken. Wij helpen je een handje want als je één van deze teksten in je datingapp zet, ga jij gegarandeerd snel meer matches scoren.

Zelfs op iedere datingapp die je op je telefoon hebt staan, wordt tegenwoordig verwacht dat je een leuke tekst in je profiel plaatst. Want: meer matches en dus meer kans op het vinden van de ware. Wil het jou nog niet helemaal lukken? We hebben een aantal goede opties voor je op een rij gezet.

Hilarische teksten voor je datingapp profiel

Maak je agenda maar vast leeg want jij gaat zeker weten dates scoren als je deze hilarische of triggerende teksten toevoegt aan je datingapps.

1. Je Uber-rating

Erg geinig voor degenen die regelmatig een Ubertje pakken. Wist je dat de chauffeur jou andersom ook een beoordeling geeft? Deze kun je links in je profiel vinden. Je kunt er meteen een leuk grapje bij zetten. Bijvoorbeeld: ‘⭐️4.97 rating op Uber. Helaas geen vijf, die punten heb ik laten liggen door een kotsende vriendin in de taxi’. Zo heeft de ander meteen een leuk onderwerp om aan te kaarten. Ook fijn.

2. Twee waarheden en één leugen

Je krijgt een veel unieker datingapp profiel als je over jezelf twee waarheden en één leugen deelt. Bijvoorbeeld: ‘Ik eet elke week een frikandel speciaal, ik spreek vloeiend Spaans en ik heb een wereldreis gemaakt samen met mijn oma’. Het leuke is dat je de ander nu de mogelijkheid geeft om over heel veel verschillende dingen te beginnen. Zet er wel even bij dat het om twee waarheden en één leugen gaat. Niet vergeten.

3. Stel een vraag

Een gesprek aanknopen met jou gaat nog veel makkelijker als je een vraag in je bio zet waar de ander antwoord op moet geven. Bijvoorbeeld: ‘Als je maar één kans had op een geslaagde date met mij, wat zouden we dan gaan doen?’. Lekker gewaagd maar zeker niet te overdreven.

4. Change my mind about…

Een gewaagde challenge waar jij in ieder geval interessante gesprekken door zult hebben. Natuurlijk kun je de plank hier ook volledig mee misslaan maar zie het maar zo dat die persoon dan ook echt niet jouw match is. Een voorbeeld: ‘Change my mind about… going for drinks on a first date’.

5. Strooi met funfacts op je datingapp

Want wie is er nou niet dol op funfacts? Ze hoeven ook niet per se over jezelf te gaan, want wist jij al dat er meer plastic flamingo’s bestaan dan echte? Tja, denk daar nog maar eens over na terwijl je dit toevoegt aan je datingapp. Samen met je gloednieuwe match én catch natuurlijk.

Wil het nog steeds niet lukken met deze teksten op je datingapp? Beproef dan je geluk op de populairste datingapps van dit moment waar jij zeker weten de liefde van je leven gaat vinden.