Redactie
Redactie Life 2 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Lucky day: dit is jouw geluksdag volgens je sterrenbeeld

Dat astrologie op veel dingen invloed heeft, weten de meeste mensen wel (als je erin gelooft natuurlijk). Je sterrenbeeld zegt veel over je persoonlijkheid, maar wist je dat er ook een bepaalde dag van de week is die het beste werkt voor jou? Wij vertellen je wat jouw lucky day is volgens je sterrenbeeld.

Doe hier je voordeel mee. 😉

Dit is jouw lucky day volgens je sterrenbeeld

Hoewel het logisch is dat we de hele week uitkijken naar het weekend, zijn er meer dagen in de week die leuke dingen voor je in petto kunnen hebben.

De dagen van de week worden namelijk ook geregeerd door de planeten, wat betekent dat de sterrenbeelden een specifieke lucky day hebben. Lees hier op welke dag jij je het beste voelt.

Leeuw: zondag

Als sterrenbeeld dat geregeerd wordt door de zon, is zondag jouw perfecte lucky day. Gebruik deze dag om je creativiteit te ontplooien en nieuwe doelen te stellen voor de aankomende week. Laat de stress van afgelopen week achter je. Eventuele schouderklopjes van behaalde doelen zullen je juist goed doen op deze dag.

Kreeft: maandag

De meeste mensen hebben een hekel aan maandag, maar jij niet kreeft. Lucky you! De kreeft wordt geregeerd door de maan (vandaar maandag, duh), en is daarom volop in zijn/haar emoties.

De maandag is de perfecte dag om je emoties weer op de rit te krijgen en dingen van het afgelopen weekend te verwerken. Eet iets dat goed is voor je lichaam en neem een rustmoment voor jezelf.

Ram en Schorpioen: dinsdag

Zowel de Ram als Schorpioen wordt geregeerd door de planeet Mars, en dat maakt dinsdag de perfecte dag om door te pakken en aan een nieuw project te beginnen.

Je hebt zondag en maandag gehad om op te laden en reflecteren en bent nu klaar om al je energie weer ergens in te stoppen. Enne, alles waar jij mee begint op de dinsdag heeft een hogere kans van slagen, dus maak daar gebruik van. 😉

Tweeling en Maagd: woensdag

Deze twee sterrenbeelden zijn mentaal goed opgeladen, en woensdag wordt geregeerd door de planeet Mercurius. Dat is de planeet van nieuwe ideeën en communicatie. Deze dag is voor jou dus ideaal voor het maken van afspraken, versturen van e-mails of vergaderingen.

Woensdag is de meest productieve dag voor jullie, Tweeling en Maagd. Als je nieuwe ideeën in je hoofd hebt, is dit de dag om die te gaan uitwerken en ook is het verstandig om je to do-list even opnieuw te checken.

Boogschutter en Vissen: donderdag

Idealistisch en optimistisch, is donderdag de dag voor de sterrenbeelden Boogschutters en Vissen. Donderdag wordt geregeerd door de planeet Jupiter, en dat past goed bij jouw vrije en spirituele karakter.

Deze dag is perfect om even een stapje terug te nemen en naar het grote plaatje te kijken. Check of alles nog loopt hoe jij wil, en deze dag is ook perfect om in een nieuw onderwerp te duiken dat je interessant vindt.

Stier en Weegschaal: vrijdag

Vrijdag wordt geregeerd door de planeet Venus, net als jullie sterrenbeelden Stier en Weegschaal. Als de planeet van liefde, creativiteit en comfort, is vrijdag dus de perfecte dag voor sociale gelegenheden.

Vandaag zijn jullie ook super productief, dus begin aan iets dat je zekerheid geeft in je baan bijvoorbeeld. Geniet daarnaast ook simpelweg van het feit dat het weekend voor de deur staat.

Steenbok en Waterman: zaterdag

Jullie sterrenbeelden houden van structuur en discipline, en aangezien de zaterdag geregeerd wordt door Saturnus (de planeet van grenzen stellen), is dit voor jullie de perfecte dag om dingen gedaan te krijgen.

Je bent georganiseerd en rond graag dingen af op deze dag zodat je met een frisse start de nieuwe week in kan. Ook van je sociale afspraken maak je het meeste op deze dag.

Wil je meer weten over je sterrenbeeld? Probeer dan het boek Leven Met De Sterren van Yasmin Boland. 

Lees ook: De 5 seconden regel: de oplossing voor uitstelgedrag