Redactie
Redactie Love & Seks 8 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Als een man deze 4 dingen doet ziet hij een toekomst in jou

Je kent de clichés wel. Hij praat over ‘wij’ in plaats van ‘ik’. Hij boekt vakanties met je, wil samenwonen. Maar hoe weet je voor deze hele fase of die leuke man van je eigenlijk wel toekomst ziet in jullie relatie – of hoe jullie het op dit moment noemen?

Of een man toekomst ziet in jullie relatie (laten we het zo maar even noemen), ligt natuurlijk aan verschillende factoren. Maar we beloven je dat hij zeker meer van je wil als hij de volgende dingen tegen je zegt.

Als een man dit doet ziet hij toekomst in jullie relatie

Of hij toekomst in jullie relatie zit? Reken maar van yes als hij de volgende dingen uit zichzelf doet.

1. Hij spendeert zijn weekenden met jou

Zijn vrienden zijn belangrijk voor hem, maar als het erop aankomt is hij helemaal oké om zijn weekenden met jou door te brengen. Natuurlijk heeft hij die tijd met z’n vrienden nodig. Toch merk je dat hij een avond met jou steeds vaker verkiest boven hen.

2. Hij maakt plannen voor over een paar maanden

Een man die een afspraak met jou durft te maken over twee weken of later, is een man die een toekomst in jullie relatie ziet. Als hij geen interesse heeft in iets serieus met jou dan zou hij zich absoluut niet zo laten vastleggen.

3. Hij wil dat je zijn familie en vrienden ontmoet

Voor hem is het onwijs belangrijk dat je niet alleen zijn vrienden ontmoet, maar ook zijn familie. Dat zegt wat, want de gemiddelde man neemt je niet zomaar mee naar huis. Bovendien doet hij moeite om jouw vrienden en familie te ontmoeten en zet hij alles op alles om je ouders voor hem te winnen.

4. Hij noemt je ‘mooi’ in plaats van ‘lekker’

Iemand die helemaal voor jou gaat vindt je zeker een lekkere vrouw, maar hij noemt je mooi. Dat is het verschil tussen een man die een toekomst in je ziet en een jongen die liever blijft scharrelen.

*Smelt* 8 overduidelijke tekenen dat je lover verliefd is op jou