Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 8 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Luca Borsato laat ontwerp gemaakt door vriendin Daisy op zijn arm tatoeëren

Luca Borsato is al een tijdje gelukkig met Daisy, maar de relatie is nu wel erg definitief. Hij heeft namelijk zijn hele onderarm laten tatoeëren. Hij heeft niet zo maar iets laten zetten, de tatoeage is namelijk ontworpen door zijn grote liefde Daisy.

Op Instagram deelt hij het resultaat.

Luca Borsato’s nieuwe tatoeage

Op Instagram deelt hij trots het resultaat van zijn nieuwe tatoeage. ‘Ik heb een leeuw laten tatoeëren op de buitenkant van mijn rechteronderarm en Italië aan de binnenkant.’ De tattoo staat ook voor de Italiaanse roots die in zijn familie zitten. Daarom heeft hij ook ‘Insieme Per Sempre’ op zijn arm laten zetten. Dit betekent ‘samen voor altijd’, dit is dan de favoriete quote van de familie Borsato. Luca vondthet daarom erg belangrijk om ook dit op zijn arm te zetten.

Daisy heeft de tatoeages voor Luca ontworpen, in de reacties schrijft ze: ‘Het was een eer om je sleeve te ontwerpen.’ Zo blijft het koppel op een bepaalde manier voor altijd verbonden aan elkaar. Bekijk hieronder de tatoeages die Luca heeft laten zetten:

De relatie

Luca Borsato en Daisy hebben sinds 8 augustus 2021 een relatie. Het koppel deelde beide een paar maanden geleden een lieve foto waarin ze hun liefde voor elkaar deelde. Daisy plaatste een romantische foto met Luca. Hierbij schreef ze: ‘Ik was een caption aan het typen waar je glazuur van weg rot gaat maar woorden zullen nooit beschrijven hoe gek ik op je ben.’

Ook Luca deelde een foto met de caption: “Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Is dat oké?”

Wat een schattig koppel!

Hoe is gaat het nu met Nina en Paulo uit Love Island? Zijn ze nog bij elkaar?