Redactie
Redactie Love & Seks 14 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

7x sexy dingen die mannen doen waar wij vrouwen opgewonden van raken

Hij weet precies wat hij moet doen om je in de stemming te krijgen. Het zijn de kleine aanrakingen, bewegingen en momentjes die je doen smelten. Precies die dingen zijn ontzettend sexy en laten ons verlangen naar hem. Van de volgende zeven dingen raken wij vrouwen ontzettend opgewonden.

Natuurlijk, we worden ook opgewonden van zijn brede armen, mooie ogen en verleidelijke lach. Maar niet alleen zijn uiterlijk speelt een rol, ook met zijn gedrag weet hij ons het bed in te krijgen en wel op de volgende manieren.

7x dingen die mannen doen waar vrouwen opgewonden van raken

Geef het maar toe, we zijn hier allemaal dol op.

1. Als hij met zijn handen door je haar gaat en een kus geeft

Zo’n lieve oprechte kus is meestal veel opwindender dan een heftige zoenpartij. Het moment dat hij met zijn handen door je lokken gaat en je een kus geeft, is het moment dat jij smelt.

2. Als hij je van achteren een knuffel geeft

Dit voelt zo veilig, warm en vertrouwd. Het is ontzettend sexy en het liefst blijf je zo uren staan.

3. Als hij af en toe tegen je ingaat

Af en toe heb jij wat tegengas nodig en dit geeft hij graag. Het feit dat jullie het niet altijd met elkaar eens zijn zorgt ervoor dat je hem des te aantrekkelijker vindt. Tegenpolen vullen elkaar aan, toch?

4. Als je ziet hoe lief hij met kinderen is

Als je ziet hoe lief hij met zijn kleine neefjes en nichtjes omgaat smelt je. Je weet zeker dat hij een uitstekende vader wordt later en dat lieflijke randje maakt hem woest aantrekkelijk.

5. Als hij iets voor je pakt waar je niet bij kan

Hij pakt zonder moeite de wijnglazen van het bovenste plankje. Of beter nog: hij tilt je een op. Oh god, wat maakt dit hem toch sexy.

6. Waneer hij de deur voor je openhoudt

Dat gentlemen gedrag is cliché, maar het werkt. Die galante moves maken hem de man van je dromen en dat laat je hem graag merken, tussen de lakens.

7. Als hij gepassioneerd over iets praat

Die passie in zijn ogen windt ons enorm op. Al vertelt hij een half uur over de wedstrijd tussen Liverpool en Arsenal, we genieten van zijn enthousiasme.

Lees ook: 11 dingen waarvan mannen denken dat wij opgewonden raken (uhm how ’bout no)