Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 28 feb 2019
Leestijd: 3 minuten

Mannendossier: 11 x hoe wij mannen jullie vrouwen het liefste zien

In het Mannendossier van deze week ondervroegen we de mannen hoe ze ons vrouwen nu het allerliefste zien. Hoewel sommige dingen voor de hand liggen, komen andere als een leuke verrassing. En voor ons dames is het weer mooi om in ons achterhoofd te houden wanneer we ons in de desbetreffende staten bevinden. Dames, dit is hoe de mannen ons het allerliefste zien:

1. Wanneer je net wakker bent of wakker wordt

Niets heerlijkers dan je vrouw zien wanneer ze net ontwaakt uit een diepe slaap. Haren door de war, puur natuur, helemaal zichzelf.

2. Zonder make-up

Deze gaat natuurlijk weer mooi hand in hand met het net wakker worden, maar ook op die lekkere luie zondagen. We weten dat je prachtig bent. En hoewel we je ook willen opvreten wanneer je je netjes hebt opgemaakt voor de dag, blijft het ook heerlijk om te zien hoe mooi je al van jezelf bent.

3. Na een lange dag

Je mag er dan moe uitzien na een zware dag werk, maar het maakt je niet minder aantrekkelijk. Wanneer je zo lekker duf tegen me aankruipt op de bank met een glaasje wijn. Dan willen we jullie gewoon fijnknuffelen dames.

4. Al sportende

Niets zo sexy als een vrouw die aan het sporten is. Je flink in het zweet werken maakt ons niet uit. Het laat zien dat je fit bent en het belangrijk vindt om gezond te blijven daarintegen wel.

Iedere dag opnieuw verliefd worden

5. Net uit de douche

In een klein handdoekje met natte haren. Helemaal schoon en geurend naar al jullie lekkere meisjes shampoo’s en douchegels. Heerlijk.

6. In je nieuwe setje

Soms zijn wij heren zo lucky dat jullie weer een nieuw lingeriesetje hebben aangeschaft. Rood, zwart, roze, wit. Met kant, jarretels of kousen. We vinden het allemaal prachtig. Vooral omdat jij je best voor ons hebt gedaan.

7. Wanneer je aan het koken bent

Misschien een beetje een cliché, maar we vinden het heerlijk om te kijken wanneer je voor ons aan het koken bent. Je weet wat je doet en zet vervolgens een heerlijk etentje op tafel. Ja, try to blame us, maar daar worden we gewoon gelukkig van.

8. Wanneer je onze kleren aanhebt

Wanneer je ons overhemd hebt gestolen. Of ons veel te grote t-shirt wat voor jou net een leuk jurkje is.

9. Wanneer je geconcentreerd met iets bezig bent

Zoals wanneer je aan het studeren bent. Of gewoon een boekje aan het lezen bent. Wanneer je bezig bent met je werk of probeert die knoop aan je blouse te naaien. We vinden het geweldig. Gek eigenlijk..

10. Wanneer we je aan het lachen maken

Of we nu een leuk grapje maken, je stiekem aan het kietelen zijn of een bosje bloemen voor je hebben meegenomen. Wanneer we je zien lachen kan onze dag niet meer stuk.

11. Wanneer je je voor ons opdoft

Een mooie jurk. Hakken. Rode lippen en opgestoken haar. We kunnen elkaar dan wel beter in zulke gevallen pas zien bij het restaurant zelf, want anders komt die jurk niet verder meer dan het bed.

Benieuwd wat mannen fantastisch vinden aan ons vrouwen?

Je leest het als je op de foto klikt