Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 26 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Mannendossier: 5 x zo zie je aan zijn lichaamstaal of hij je écht leuk vindt

Mannen kunnen behoorlijk intrigerende wezens zijn. Soms geven ze gemengde signalen en dan denk je: vindt hij me nou leuk of niet? Gelukkig hoef je niet langer in het duister te tasten. We vroegen namelijk aan de mannen van het Mannendossier hoe je aan hun lichaamstaal kunt zien of ze geïnteresseerd in je zijn. Je leest hier hun antwoorden.

Natuurlijk zijn er tal van signalen die hij geeft als hij je leuk vindt. Maar ook aan zijn lichaamstaal kun je zien wat hij van je vindt.

1. Hij lacht veel naar je

Als mannen de hele tijd naar je lachen, weet je gewoon dat hij blij van je wordt. Inkoppertje.

Maar het betekent ook dat hij indruk op je wil maken. Want vrouwen – en mannen ook trouwens – houden van iemand die vrolijk is.

2. Hij kijkt stiekem naar je

Goed, dat weet je natuurlijk niet als het stiekem is. Maar als hij tegen je zegt: ‘Ik zag je net wel kijken’ dan weet je dat hij ook naar jou keek.

Misschien betrap je hem wel als jullie naar elkaar gluren. Als ‘ie dan oogcontact houdt, weet je helemaal dat het wel goed zit.

3. Hij spiegelt je houding

Als je een date hebt en je merkt dat hij er net zo bij gaat zitten als jij, dan betekent het dat hij geïnteresseerd in je is. Dit is nou eenmaal iets wat automatisch gebeurt als je je verbonden voelt met iemand.

Je kunt het natuurlijk een beetje testen. Neem een slok van je drankje, leun achterover en kijk of hij hetzelfde doet.

4. Hij zit veel aan zijn gezicht of haar

Waarschijnlijk omdat ‘ie een tikje nerveus is. Maar het kan ook zijn dat hij er graag op z’n best uit wil zien voor jou.

Als een man je leuk vindt, zal hij zich toch een beetje onzeker voelen en dat zorgt voor dit soort handelingen. Het betekent dat hij zich heel bewut is an zichzelf.

5.Hij raakt je ‘per ongeluk’ aan

Onopvallend, maar opvallend vaak. Dan wil hij gewoon graag dichtbij je zijn.

Mannendossier: 8 tekenen dat je altijd in zijn gedachten zit