Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Lifestyle 28 nov 2016
Leestijd: 3 minuten

Mannendossier: 8 tekenen dat hij jou wil en alleen jou wil

Soms weten we het gewoon écht niet. Wil die man nu iets van ons, of juist helemaal niet? De ene keer denken we dat we de hints wel doorhebben, de andere keer zijn we bang dat we het weer verkeerd oppikken. Waarom kan er nu niemand ons even duidelijk vertellen wanneer mannen ons écht willen? Gelukkig is er een Mannendossier waarin we aan mannen vragen hoe ze ons inpakken:

1. We kijken je diep in je ogen aan

We zijn op date en je bent druk bezig met het vertellen van een verhaal aan ons. Ineens merk je dat we je wel heel diep in je ogen aan het staren zijn. We proberen je te doorgronden, ook al gaat ons dat nooit lukken. En oogcontact wekt spanning op. We zoeken connectie, en connectie gaat via jouw prachtige kijkers.

2. We lachen om al je grapjes

‘Ben ik nou gewoon écht super soepel bezig vandaag of ligt het aan hem?’ Hm.. Vaak ligt het aan ons. Wij mannen lachen gewoon om je grapjes als we je leuk vinden, grappig of niet grappig. Hé, we moeten je wel een beetje zien te charmeren natuurlijk. En natuurlijk zoeken we een chick met wie we keihard kunnen lachen, maar soms kost dat even tijd. En aangezien we een leuke avond willen gaan we niet strak voor ons uit kijken.

3. We raken ‘per ongeluk’ je been aan tijdens de conversatie

Heel lichtjes, eigenlijk zo licht dat je het de eerste paar keer niet eens door hebt. En dan ineens voel je die knie die een klein beetje aandacht zoekt. Een soepele hint.

Een man hebben die echt alleen voor jou gaat

4. We stellen je geïnteresseerde vragen

We stellen je vragen, maar niet zomaar vragen. Het zijn vragen met inhoud, we vragen door en zijn oprecht geïnteresseerd. We luisteren naar je, want we weten dat jullie dat fijn vinden. Het geeft aan dat we er voor je zijn wanneer je ons nodig hebt. Ja, wij mannen weten wel wat we moeten doen om jullie dames in te pakken.

5. We knipogen naar je in ons gesprek

Ineens komt er uit een gesprek naar voren dat we ergens wel heel erg op één lijn zitten. En dat levert spontaan een speelse knipoog op. Smelt je ervan? Goed zo. Dat is nou precies wat we willen bereiken.

6. We trakteren je op een drankje (of twee)

Tja, even 21e eeuw stylo, meisjes op drankjes trakteren doe je niet zomaar. Laten we heel eerlijk zijn, als we dat voor ieder meisje zouden doen, zouden we bankroet zijn. Wij mannen horen altijd te betalen, en dat doen we met liefde, maar alleen als je de moeite waard bent.

7. We willen niet dat de avond eindigt (indien we op date zijn)

We blijven maar rekken en hangen, we hebben elkaar al die afscheidsknuffel gegeven en toch willen we niet naar huis. Waarom? Omdat het leuk is. En op het moment dat je weggaat is de date voorbij. Dat is altijd het minder leuke moment van de avond. Want dan liggen we toch alleen in bed.

8. We bieden aan je naar huis te fietsen

Ook al woon je kilometers verderop. We hebben besloten je naar huis te brengen. Soms vinden jullie dat leuk (als ook jullie geïnteresseerd zijn) en soms vinden jullie het vervelend. Maar wij mannen doen het natuurlijk niet voor niets. Een subtiele nachtzoen vinden we na zo’n tocht zeker niet ongepast. En zo hebben we nog even een momentje met z’n tweeën. In de drukke kroeg is die ver te zoeken namelijk.