Renée
Renée Love & Seks 8 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Mannendossier: 6x wat hij wil als je hem aftrekt

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: aftrekken is een vak apart. Iedereen kan het, maar kan iedereen het goed? Dankzij de tips van de mannen van het Mannendossier ben jij straks een pro.

De mannen zijn er namelijk van overtuigd dat er altijd ruimte voor verbetering is. Dankzij deze tips wordt aftrekken de ultieme hemel voor de man naast je.

De beste tips voor aftrekken

Wil jij zo goed worden dat een man niet langer naar zijn eigen hand verlangt? Breng de volgende tips dan in de praktijk:

1. Wees niet bang voor spuug of glijmiddel

‘Droog’ aftrekken is net als vingeren op een droge vagina. Niet fijn. Wees daarom niet bang om spuug of nog beter: glijmiddel te gebruiken. Zo glijden jouw handen lekker soepel over zijn penis en voelt het voor hem sensationeel.

2. Focus op de eikel

Een goede voorbereiding is het halve werk, dus zorg dat je weet wat zijn gevoelige plekjes zijn. Hint: dat is vooral zijn eikel. Geef zijn topje dus de nodige aandacht met je vingers.

Wees niet bang om te vragen wat de man zelf lekker vindt. Hij kan je als de beste begeleiden, waardoor het voor jullie allebei een fijne ervaring is.

Mannendossier: 6 x wat mannen denken als je hem pijpt

3. Houd ‘m goed vast

Niets zo waardeloos als slapjes aftrekken. Zorg er daarom voor dat je hem stevig vasthoudt zonder dat je de penis fijn knijpt, natuurlijk.

Houd bijvoorbeeld de penis vast met je wijsvinger en duim en beweeg over zijn penis. Vooral een goede tip als hij nog niet stijf (genoeg) is. En onthoud: wissel niet iedere drie seconden van tempo. Ze houden van consistentie.

4. Verleid hem met dirty talk

Tenzij je een enorm getrainde hand, pols en arm hebt kan het nooit kwaad om de man nog geiler te maken met dirty talk. Zodra je hem vertelt wat je met hem wil doen is hij echt niet meer te stoppen.

Tips nodig? Hier ben je aan het goede adres.

5. Gebruik je magische vingers

Met je hand een beetje op en neer gaan zorgt er niet voor dat je hem in de zevende hemel krijgt. Het is daarom helemaal geen slecht idee om je vingers te gebruiken voor wat magie.

Een simpele handeling is een O maken met je vingers. Plaats het over zijn eikel heen en beweeg naar beneden en weer naar boven. Het randje is extreem gevoelig en met de juiste druk (en glijmiddel) kan hij dit zeker waarderen.

6. Werk aan verschillende technieken

Gebruik alle tien je vingers tijdens het aftrekken. Je kunt je handen om en om naar boven laten glijden (hallo melkmeisje), een ‘vuurtje’ maken of een draaiende beweging richting de eikel maken.

Er zijn online genoeg eh… tutorial filmpjes te vinden waar je binnen enkele minuten meteen ziet wat een man nu zo chill vindt.

Nog meer tips vind je hier.

Psst – met deze tips en tricks geef je hem de beste handjob ooit