Renée
Renée Love & Seks 13 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Mannendossier: 6 x waarom hij je zo opwindend vindt als je dirty praat

Mannen en dirty talk. Als twee dingen hand-in-hand gaan, dan is dit het wel. Want stiekem vindt hij het énorm opwindend als jij dirty tegen hem praat. En wel om de volgende redenen:

1. Hij verwacht geen dirty talk van je

Wie weet was je tot nu toe wel een beetje terughoudend. Ben je nog niet zo lang met iemand samen? Dan laat je niet altijd meteen het achterste van je tong zien.

Daarom verwacht hij in eerste instantie niet dat jij snel aan dirty talk doet. Maar oh boy, daar had hij het mis. En juist dat onverwachte is een heerlijke trigger voor mannen.

2. Je zegt precies de goede woorden

Je kent hem inmiddels al goed genoeg om te weten wat hem wel en niet opwindt. Daarom weet je natuurlijk precies wat voor hem werkt.

Laten we eerlijk zijn, iedere man wil horen dat ‘ie goed bezig is in bed. Of wat je zo ontzettend geil vindt aan hem. Helemaal in combinatie met dirty talk is dat het enige wat hij nodig heeft om even in de hemel te belanden.

Mannendossier: 6 x waarom hij het ongelooflijk sexy vindt als jij zijn shirt draagt

3. Dirty talk straalt zelfverzekerdheid uit

Een vrouw die niet bang is voor dirty talk, is nergens bang voor. Oké, misschien wel voor muizen. Maar verder heb je niets te klagen. Je bent tevreden over jezelf en hoe je eruitziet.

Dat zelfverzekerde stukje maakt je voor hem nóg aantrekkelijker dan je bent. Door dirty talk laat je hem weer eens zien hoeveel zelfvertrouwen je hebt en dat vindt ‘ie sexy.

4. Je moedigt hem aan

Het is niet alsof je langs de zijlijn van een voetbalwedstrijd hem aan staat te moedigen. Nee, dirty talk is veel sexyer dan dat. Je moedigt hem aan om vooral door te gaan met het heerlijke waar hij mee bezig is.

5. Hij voelt zich speciaal

Soms vergeet je even dat mannen ook gewoon gevoel hebben. Hij wil zich net als jij speciaal voelen, ook in bed. Met dirty talk geef jij hem een speciale behandeling.

Het is iets wat je niet zomaar tegen een andere man zegt. Dus ja, hij voelt zich absoluut de man én speciaal als jij een beetje dirty tegen hem praat.

Mannendossier: 6 x wat mannen niet kunnen weerstaan aan het uiterlijk van vrouwen