Inga Stoit
Inga Stoit Beauty en Style 15 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Inspiratie! Deze oorpiercings zijn werkelijk práchtig

Oorpiercings zijn mooi. Ze sieren jouw oor en pimpen iedere casual outfit. Het staat mooi wanneer jij je haar los, of vast draagt. Het maakt je sexy, brutaal en uitdagend. Nu zijn er verschillende plekken en looks. Dit zijn ze:

Het liefst schiet (of pierce), jij je hele oor vol met gaatjes. Want ja; het ziet er hot uit. Nu hoeft het zeker niet helemaal vol. Een extra gaatje kan jouw oor al doen opleven. Bekijk de verschillende plekken en looks hieronder, en kies de allermooiste uit.

Oorpiercings

Helix
Deze kennen we allemaal al. Op straat spot je de piercing vrijwel op iedere hoek, en menig celebrity draagt er een in haar oren. Het is een ‘populaire’ piercing, maar dat maak haar zeker niet minder mooi.

oorpiercings
Pinterest

Industrial
Deze piercing is ruig en stoer. Het staafje kruist door twee gaatjes. Deze piercing is voor de echte stoere chicks onder ons. Het is mooi om deze rustig te combineren, omdat deze natuurlijk al vrij fors is.

oorpiercings
Pinterest

Rook
Deze piercing is best wel lieflijk. Je zou denken dat het een tragus piercing is, maar de plek is wel degelijk anders. Vergeleken met de tragus piercing, is deze net even wat stoerder. Je kunt hier een bolletje of ringetje door dragen.

oorpiercings
Pinterest

Tragus
De tragus piercing is misschien wel net zo populair als de helix piercing. Deze piercing is veelal te spotten bij beroemdheden. Het is als een verborgen parel. Op deze manier heb jij toch een piercing, maar is deze niet zo uitgesproken.

oorpiercings
Pinterest

Snug
Dit is een typische ‘eigenwijze’ piercing, de plek zal mensen verbazen en misschien doen schrikken. Dit is niet omdat zij het niet mooi vinden, maar omdat deze plek er pijnlijk uit ziet. Maar ja; wie mooi wil zijn, moet pijn lijden (zegt men).

oorpiercings
Pinterest

Conch
Deze piercing lijkt een beetje op de snug, maar zit lager in het oor. Dit is een wat meer gebruikelijke piercing en ze ziet er wat minder pijnlijk uit. Op deze plek is een ringetje werkelijk prachtig.

oorpiercings
Pinterest