Renée
Renée Love & Seks 12 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Als je date binnen deze tijd je appt vindt hij je sowieso geweldig

Je hebt de meest fantastische date ooit achter de rug. Serieus, je date was zo leuk dat je de hele tijd een lach van oor tot oor had. En die ongemakkelijke stiltes? Die waren er niet. Maar wanneer begin je eigenlijk weer met appen? Een expert vertelt.

Dit is natuurlijk geen wetenschappelijk onderzoek. Sterker nog, iedere situatie is anders. Maar schijnbaar is er wel een richtlijn waar je je aan kunt houden als het gaat om appen na een date.

Wanneer weer appen na een date?

Grote kans dat je na die fantastische avond meteen met je beste vriendinnetjes aan de telefoon hangt om alles tot in de detail te bespreken. Waarschijnlijk wil je niets liever dan hem wéér zien. Maar wanneer zet je de eerste stap? Of hij?

Volgens een enquête van Groupon (2017) appen millennials – jij dus – ongeveer binnen twee dagen. Maar eh… wat als je twee dagen aan het wachten bent en je begint te twijfelen of hij het ook wel een leuke avond vond?

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Dubbeldaten is goed voor je relatie dus trommel je bestie en haar boy op

Een expert vertelt

Elite Daily sprak met life coach Pricilla Martinez. Zij legt uit hoe het ongeveer zit en eerlijk, het klinkt heel logisch. ‘Iemand die je echt heel leuk vindt laat je niet te lang wachten.’

Klinkt normaal, toch? ‘Als ze geïnteresseerd zijn ondernemen ze stappen om je weer te zien.’ Als ‘ie na een week een berichtje stuurt – wat kan – is hij of niet zo geïnteresseerd of hij legt uit waarom het langer duurde.

Een appje sturen kost helemaal niet zoveel tijd, dus als je niks hoort weet je eigenlijk al hoe laat het is. Het liefst wil je natuurlijk dat je snel weer contact hebt. Als je date je binnen twee dagen (of eerder) appt weet je zeker dat jullie nog eens gaan afspreken. Yay.

Aan het daten? Dit is wat zijn favoriete drankje zegt over zijn persoonlijkheid