Renée
Renée Life 10 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Lolllll! Dit penis drankspel maakt iedere vriendinnenavond compleet

Als je besties en jij stiekem een beetje vieze meiden zijn en eh… niet vies zijn van een drankspel, dan ga je jouw favoriete spelletje zo ontdekken. Maak kennis met Jizz The Game: iets met een penis, aftrekken en drank. Wie altijd al haar twee grote passies heeft willen combineren, komt in ieder geval goed aan haar trekken met dit penis drankspel. En geloof ons, Jizz The Game maakt iedere date night met je vriendinnen écht een stuk leuker.

Hoe werkt het penis drankspel?

We proberen zelf ook even uit te vogelen wat precies de bedoeling is van het penis drankspel. In de omschrijving staat dat je de ballen moet vullen met een drankje naar keuze om vervolgens je aftrektechnieken los te laten op de roze, plastic penis.

Eerlijk, het klinkt nu al legendarisch. Waarschijnlijk komt het zaad de drank eruit als je maar vaak genoeg de op en neer-beweging maakt. In tegenstelling tot een echte penis mag je hier wél losgaan met snelheid én ruwheid.

Waar is het penis drankspel te koop?

Natuurlijk wil je weten waar je dit leuke speeltje kunt kopen. Jizz the Game vind je nú op de webshop Firebox en hoera: deze winkel verzendt ook naar Nederland. Je bent niet meer op tijd om het spel voor het weekend in huis te halen, maar geduld wordt echt beloond.

Voor 22,69 euro is het drankspel van jou.