Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Food 29 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG! McDonald’s komt met Happy Meals voor volwassenen (inclusief nostalgisch speelgoed)

We hebben het beste nieuws in tijden voor je: McDonald’s komt met Happy Meals voor volwassenen. Ja, onze gebeden zijn verhoord. Want zeg nou eerlijk, zo;n boxje ziet er toch veel gezelliger uit? Maar ja, aan vier nuggets hebben wij inmiddels niet meer genoeg.

Het beste aan alles: deze Happy Meals komen inclusief een nostalgisch speelgoedje. Weet je nog de tijd dat je Totally Spies items kreeg? Of die kleine radiootjes waar één nummer uitkwam? Good old times. 

McDonald’s komt met Happy Meals voor volwassenen

Uhm, klein nadeel: het ziet ernaar uit dat de Happy Meal voorlopig alleen nog maar in de Verenigde Staten verkrijgbaar is. Maar hopelijk wordt het daar zo’n succes, dat ze snel naar Nederland komen.

De Adult Happy Meal is een samenwerking tussen McDonald’s en streetwearmerk Cactus Plant Flea Market, zo meldt CNN. In het Happy Meal voor volwassen kan je kiezen tussen een Big Mac of tien McNuggets, samen met een grote friet en een drankje naar keuze. Het eten wordt geserveerd in een speciaal ontworpen box die herinneringen oproept aan Happy Meals van vroeger.

“We nemen een van de meest nostalgische McDonald’s ervaringen en verpakken het letterlijk op een nieuwe manier die hyper-relevant is voor onze volwassen fans,” zei Tariq Hassan, McDonald’s USA chief marketing.

Door deze tip krijg jij altijd een verse maaltijd bij McDonald’s

Volgens oud-medewerker Kamran, die een langere tijd in Londen in de McDonalds heeft gewerkt, zijn er een aantal tijdstippen waarop je het beste langs kunt komen als je de grootste kans wil hebben op ‘vers en warm’ eten. Namelijk tussen 12:00 en 14:00 en tussen 17:00 en 19:00. Dan zijn de medewerkers het scherpst door de lunch-en dinerdrukte en is er de meeste doorloop. De burgers en friet kunnen dan simpelweg niet té lang blijven liggen omdat er dan zo veel besteld wordt.