Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Life 7 dec 2022
Leestijd: 3 minuten

Nooit meer koude frietjes: McDonald’s-medewerkers delen 7 fantastische hacks

McDonald’s is stiekem iedereens guilty pleasure. Op een brakke zondag gaat er niets boven een Big Mac of een McNuggets menu. Het ene bezoek aan de Mac is veel lekkerder dan het andere, maar dat is nu verleden tijd. McDonald’s-medewerkers delen hacks met ons waardoor ieder bezoek aan de Mac een 10/10 is.

McDonald’s-medewerkers deelden ‘geheimen’ die wij als trouwe klanten van de Mac heerlijk kunnen misbruiken. Daarom delen wij vandaag zeven McDonald’s hacks met je waarmee jij je volgende bezoekje aan de Mac naar een hoger niveau tilt.

1. Bestel altijd een McFlurry

Als je besluit om je culinaire maaltijd af te sluiten met een toetje, ga dan voor een McFlurry. Werknemers van de McDonald’s vertelden dat je bij een McFlurry het meeste ijs krijgt voor de laagste prijs (in verhouding natuurlijk). Daarnaast doen de werknemers vaak meer ijs in de McFlurry dan eigenlijk de bedoeling is.

2. Vraag naar een verse maaltijd

De grootste teleurstelling die onze grote vriend McDonald’s ons kan geven is koud en sompig eten. Denk aan slappe frietjes en een burger die allang is afgekoeld. Niet leuk. De oplossing op dit luxe probleem? Gewoon vragen of jouw eten vers gemaakt wordt. Werknemers gaven aan dat veel klanten hierom vragen en dat zij als werknemers verplicht zijn dit te doen.

Lees ook: Hé? McDonalds wordt gezonder en we hebben het niet eens door

3. Bestel je frietjes zonder zout

Een andere manier om verse frietjes te krijgen is door ze te bestellen zonder zout. De McDonald’s werknemers vertelden dat als er een zoutloos frietje wordt besteld, dat ze deze vers bakken. We horen je denken: frietjes zonder zout?! Echt niet, ook daar hebben wij de oplossing op. Bij de hoek met servetjes en bestek liggen ook zakjes zout. De zout strooi je dus later zelf op de versgebakken frietjes.

4. Ga in de late (of vroege) uurtjes

De McDonald’s-werknemers maken de keuken altijd schoon in de nachtelijke uren. Daardoor is er vaak niet veel eten in de keuken aanwezig en maken ze bijna alle bestellingen vers klaar. Een koude McChicken zul je in de nacht niet tegenkomen en een slappe McNugget al helemaal niet.

5. Kies voor de McDrive

Wist je dat er bij iedere McDrive-klant wordt getimed hoelang het duurt voordat hij of zij de bestelling krijgt? McDonald’s probeert de McDrive-klanten altijd zo snel mogelijk te helpen. Sneller dan in het restaurant. Dus als je echt niet kan wachten op je favoriete eten dan kies je voor de McDrive, dan heb jij voortaan binnen de kortste keren je bestelling.

6. Lopend door de McDrive

We hebben allemaal weleens voor een dichte Mac gestaan. Niets is zo teleurstellend als dat. McDonald’s-medewerkers zijn verplicht om lopende klanten te weigeren wanneer het restaurant nog open is, maar niet wanneer het restaurant dicht is. Er zijn veel filialen waar het restaurant veel eerder sluit dan de McDrive. Vanaf dat moment is ieder voertuig toegestaan in de drive, zelfs wandelend ben je welkom.

7. Fix je eigen Iced Coffee Shake

Tegenwoordig verkoopt McDonald’s frappuccino’s in de smaken Mocca en Caramel. Jammer genoeg is er nog geen frappuccino die naar echte koffie smaakt, maar tot die tijd maken we deze zelf. In Amerika is dit een bekende hack, de espresso-shake. Je bestelt een vanille of chocolade milkshake en een espresso. De espresso gooi je in de shake, et voilà! Je hebt je eigen cafeïne shake gemaakt.