Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Life 30 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Yes! De Spicy Chicken McNuggets staan weer op het menu bij McDonald’s

Het vervelende aan fastfoodketen McDonald’s is dat ze vaak hele lekkere producten uit het assortiment halen. Zo ook die amazing Spicy Chicken McNuggets. Gelukkig luistert de Amerikaanse fastfoodketen graag naar zijn klanten en brengt het af en toe een favoriet terug. De Spicy Chicken McNuggets staan nu dus weer op het menu! Een goede smoes om de komende tijd vaker een bezoekje te brengen aan McDonald’s.

Ook introduceert het restaurant een nieuwe Milkshake-smaak!

Spicy Chicken McNuggets

Met de terugkomst van deze McNuggets kunnen spicy lovers hun hart op halen, want de McNuggets worden op smaak gebracht met cayennepeper én jalapeño pepers. De Spicy Chicken McNuggets zijn (net zoals de normale Chicken McNuggets) verkrijgbaar in een bakje van 6, 9 of 20 stuks.

spicy chicken mcnuggets
McDonald’s

Milkshake

Naast dat de Spicy Chicken McNuggets weer op het menu staan is er ook een nieuwe smaak milkshake geïntroduceerd. Zin in een lekkere frisse milkshake? Dan moet je naast de milkshake aardbei, vanille en banaan de nieuwste smaak ‘kers’ proberen. ‘T water loopt ons al in de mond.

milkshake kers
McDonald’s

Al een tijdje terug

De Maccie weet wat we willen, want zo kwam de McWrap terug in een nieuw jasje (bijna letterlijk), want de wrap is nu volkoren in plaats van de normale ‘witte’ wrap. Verder is er niet veel veranderd: in dit hapje zitten malse Chicken Tenders in een krokant laagje, tomaat, verse sla en een saus met zoete honing en scherpe mosterd. Goed nieuws: de McWrap Honey Mustard is er nu ook in vegetarische variant en de wrap gaat ook nooit meer weg! Krijg jij al trek?

Ook de de McFlurry Witte Chocolade Framboos is al een tijdje weer back. Dit romige softijsje met stukjes framboos en witte chocolade is heerlijk als toetje. Genoeg keuze toch?

Dit is waarom mensen massaal hun friet in een milkshake dippen