Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 30 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Rapper Bizzey en zijn vrouw Renee zijn ouders geworden van een dochtertje en de naam is heel bijzonder

Leendert ‘Leo’ Roelandschap (beter bekend als rapper Bizzey) en zijn vrouw Renee Hemmes Roelandschap lieten op nieuwjaarsdag weten dat zij een tweede kindje verwachten. Een broertje of zusje voor zoontje November dus. Vandaag laten ze weten dat het meisje geboren is en ze heeft een wel hele bijzondere naam.

Congrats!!!

Bizzey krijgt een meisje

Het is voor Renee en Bizzey niet de eerste keer dat ze ouders worden. In november 2015 werd zoontje November geboren. In de maand.. je raad het al, november. Bizzey en zijn vrouw zijn inmiddels al 12 jaar samen (heeeeel erg cute) en zijn nu dus ouders geworden van een meisje, wat ze een gezinnetje van vier maakt.

Bijzondere naam

Bizzey laat weten dat zijn kleine meid afgelopen vrijdag geboren is en dat zij de originele naam Four-Juno gekregen heeft.

Dat doet hij uiteraard middels een lieve post op Instagram. Hij schrijft: “Wij zijn gezegend met dit engeltje en ze is helemaal gezond vrijdag ochtend bij ons gekomen. Welkom Four-Juno Roelandschap. We zullen je alle liefde en bescherming geven die we in ons hebben. ❤️”

Felicitaties

Veel (bekende) vrienden en familieleden reageren op de foto en wensen de kleine meid alle geluk toe. Zo schrijft Nienke Plas: “💕 Ahhh kleine baby meid is er! Genietse&gefeliciteerd💋” en ook Donny Roelvink feliciteert de ouders met het extra gezinslid: “Congrats ❤️”

Rapper Bizzey maakt met een schattige foto bekend dat hij vader wordt van een tweede kind