Emma Toussain
Emma Toussain Haar 16 nov 2023
Leestijd: 1 minuut

Deze lichtroze haartool geeft jou prachtige mermaid waves à la Zendaya

We kennen de ‘normale’ krullen allemaal wel, je draait je lokken om de krultang heen en dan ontstaat de krul vanzelf. Ook weten we precies wat de Dyson Airwap doet; het maken van prachtig en volumineus haar. Maar hoe krijg je die mermaid waves die je ook overal ziet? Die beachy slag in je haar, zonder dat het lijkt alsof je een wafelijzer hebt gebruikt? Wij hebben het antwoord.

Deze haartool geeft jou prachtige mermaid waves

Het gaat om een bijzondere krultang. Oké, het idee van een wafelijzer klopt wel een beetje, want je stopt je haar tussen drie tangen in en dan ontstaat er een specifieke vorm. Wafelmix doe je ook tussen twee hete platen en dan ontstaat er een wafel. Ja, we snappen de overeenkomst.

De tang van Mermade Hair gaat helemaal viral op TikTok en we snappen waarom, helemaal als je de resultaten ziet. En het ziet er ook nog eens zó makkelijk uit. Voor een extra zomerse look kan je nog een beetje sea salt spray toevoegen voor een beetje extra textuur (haarlak is vaak nét te plakkerig!) en ook wat extra highlights maken het kapsel helemaal af.

@mermadehair

Blonde hair + mermaid waves = perfection 🧜‍♀️ #mermadehair #wavyhair #mermaidhair #hairtutorial #hairtransformation #haireducation #haircare

♬ original sound – Mermade Hair – Mermade Hair

En omdat de tool roze is staat ‘ie ook nog eens super leuk in je badkamer. Deze mag wel op je wishlist toch?

@

♬ –

Waarom verliefd zijn fantastisch is, maar ook doodeng