Redactie
Redactie Gezondheid 15 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Met deze makkelijke recepten maak je de lekkerste eenpersoons taartjes

We houden wel van een fikse taart op z’n tijd, maar het is niet altijd even makkelijk om genoeg gegadigden te vinden die ‘m direct mee kunnen verorberen. Daarom gaan we vaak voor een eenpersoons-exemplaar. Logisch dus om de makkelijkste recepten voor de lekkerste taartjes even te verzamelen.

Genieten!

Makkelijke recepten voor de lekkerste eenpersoons taartjes

Ook al sta je er maar even voor in de keuken; je zult versteld staan van het resultaat.

Perentaartjes

Eentje in de categorie het oog wil ook wat: deze perentaartjes met anijs én ijs. Natuurlijk niet enkel mooi om naar te kijken, want de steranijs geeft het taartje ook nog ‘s een superspannende nasmaak.

Winnie Verswijvel voor Culy

> Naar recept: Culy Homemade: perentaartjes met steranijs en een bol ijs

Mini pavlova’s

Ooit iemand tegengekomen die niet blij wordt van pavlova’s? Ze zien eruit als kleine taartjes, en met wat geheime trucs zijn ze net zo makkelijk te maken als dat ze lekker zijn. Deze banoffee exemplaren met salted caramel zijn daar het ultieme voorbeeld van.

Nancy van Batenburg voor Culy

> Naar recept: Culy Homemade: makkelijke banoffee pavlova’s met salted caramel

Appelflappen met amandelkrokant

Waarom wachten tot oud & nieuw met het maken van deze appelflap 2.0? Het ziet er spectaculair uit, heeft alles in zich wat een taartje zo lekker maakt – het is zoet, zuur, krokant én verslavend lekker. Dus aan de slag, met dit recept voor een eenpersoons taartje vol appel.

Nancy van Batenburg voor Culy

> Naar recept: Culy Homemade: appelflappen met amandelkrokant

Vegan mini cheesecakes

Op zoek naar een recept voor een vegan taartje? Kijk niet verder, want lekkerder dan dit gaat het niet worden. De zelfgemaakte specerijenmix tilt de mini cheesecakes naar een nóg hoger niveau. Hadden we al gezegd dat het ook nog ‘s een makkelijk recept is?

Ogechi Chibueze voor Culy

> Naar recept: Culy Homemade: feestelijke vegan masala chai no-bake mini cheesecakes

Mini Baskische cheesecakes

We gaan nog even door in de categorie cheesecake, je snapt waarom. De Baskische ‘burnt’ variant is namelijk op menig menukaart terug te vinden, maar helemaal niet zo moeilijk om zelf te maken. Geen zin om aan een groot exemplaar te beginnen? Wij hebben het recept voor eenpersoons versies voor je.

Nancy van Batenburg voor Culy

> Naar recept: Culy Homemade: mini Baskische ‘burnt’ cheesecakes maken

Citroen-frambozentaartjes

Alsof je plaatsneemt in een Franse patisserie, alleen kosten deze citroen-frambozentaartjes toch écht een stuk minder tijd om te maken. Dat neemt niet weg dat ze er fantastisch aantrekkelijk uit zien. Je bent gewaarschuwd: het zal moeilijk worden om het bij eentje te laten.

De makkelijke Franse keuken

> Naar recept: Citroen-frambozentaartjes uit De makkelijke Franse keuken