Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 20 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Op zoek naar een korter kapsel? Dan is de ‘midi bob’ echt wat voor jou

Het gebeurt niet vaak dat een kapsel na een eeuw nog steeds erg populair is, maar de bob is bewijs dat het toch echt kan. En sinds het moment dat het kapsel voor het eerst te zien was, zijn er verschillende variaties geweest: a-lijn, asymmetrisch en nog véél meer.

Er is nu een nieuwe variant die dit jaar erg populair gaat worden: de midi bob.

Midi bob

Om mee te gaan in de trend kan je het beste kiezen voor een middenlengte, hierdoor krijg je de coole ‘best-of-both-worlds’ midi bob. Ook Instagram is al fan van dit kapsel en er is dan ook al veel inspiratie te vinden op het social media platform.

Denk bij de midi bob aan kinlengte of net daaronder. Hierbij is het de truc om net boven je schouderbladen om je huid een beetje te laten zien. Het is een sexy kapsel, maar serieus op de moment dat het nodig is. Het is daarom ook de ultieme publiekstrekker. Daarnaast is het ook de perfecte lengte om je haar nog in een staart te kunnen doen.

Tip: zorg ervoor dat het kapsel niet kaarsrecht geknipt wordt. Hierdoor komt het er wat warriger uit te zien. Mix de midi bob met een pony of side bangs om de look helemaal af te maken.

Het is het perfecte kapsel voor het nieuwe jaar en ook van de midi bob zijn er verschillende variaties. Je kan er mee doen wat je wil om hem naar jouw persoonlijke smaak aan te passen. Wat vind jij van deze nieuwe haartrend? Ga jij dit jaar toch voor een bob? Wij zijn zeker fan!

‘Expensive brunette’ is de haartrend die we deze winter veel gaan zien