Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 20 jan 2022
Leestijd: 4 minuten

Dit is de slechtste eigenschap van jouw ex volgens zijn of haar sterrenbeeld

Het is nooit makkelijk om verder te gaan na een break-up, maar dit betekent niet dat het nooit beter wordt. Je bent waarschijnlijk nu beter af zonder je ex. Ben je daar niet zo zeker over? Dit is waarom jouw ex ‘the worst’ is volgens zijn of haar sterrenbeeld.

Waarom jouw ex niet bij je past

Astrologie kan veel over jezelf vertellen, maar dat is niet het enige. Het kan namelijk ook veel vertellen over anderen. Als jij het sterrenbeeld van jouw ex weet, kom je er misschien wel achter waarom het niet werkte tussen jullie.

Ram: egoïstisch

Wanneer het goed was in je relatie, was het geweldig. Maar helaas vonden problemen altijd hun weg in jouw relatie met je Ram-ex. Want aan het einde van de dag ging het altijd om je ex. Het maakt niet uit waar het over ging, ze hebben het allemaal over “ik, ik, ik.”

Stier: doen alsof ze altijd gelijk hebben

Stier wordt geregeerd door Venus en staat bekend als een van de meest sensuele en liefdevolle sterrenbeelden. Toch kan hun aardeteken-energie ervoor zorgen dat het voelt alsof je tegen een muur aanloopt tijdens een ruzie. Je kunt moeilijk zijn of haar mening veranderen nadat ze hebben besloten dat zij gelijk hebben. Ze hebben graag het laatste woord.

Tweeling: je kunt niet op ze rekenen

Tijdens je relatie met een Tweeling ging het alle kanten op. Ze kunnen heel leuk zijn, maar als ze zich zelfvoldaan voelen, bereid je dan voor om de leugenaar te ontmoeten. Ze zullen alles zeggen om bepaalde situaties te ontwijken waarin ze zich niet op hun gemak voelen.

Kreeft: humeurig

Hoewel de Kreeft bekend staat als lief en gevoelig, gebruiken ze deze gevoelens waarschijnlijk als wapen. Ze zijn niet bang om met je hart te spelen.

Leeuw: ze denken dat ze een *ster* zijn

Bij een Leeuw zal je altijd het gevoel hebben dat het ondersteunende personage bent in een realityserie van een ander. Klaar voor drama in je leven? Helaas besteedden ze meer tijd aan het bewonderen van zichzelf dan aan jou.

Maagd: kan niet stoppen met micromanagement

Was jij ook zo klaar met het eindeloze advies over hoe jij de afwas verkeerd terugzet? Je ex is een ster in micromanagement. Ze delen met plezier hun kritiek, maar zullen nooit hun eigen kritiek opvolgen. Ze dan zullen dan ook nooit naar jouw suggesties luisteren.

Weegschaal: ze vertellen iedereen over jullie ruzie

Je ex was misschien zo charmant en enthousiast om tijd en energie in jullie relatie te steken totdat het niet zo nieuw meer voelde. Ze houden ervan om te doen alsof ze beide kanten van elke situatie kunnen zien, maar dit is slechts een rookgordijn. Om hun zin te krijgen, kunnen ze zelfs jou aan je eigen gedachten en emoties laten twijfelen. Voordat je het weet is iedereen betrokken bij je relatie.

Schorpioen: ze zijn zo wraakzuchtig dat het eng is

Je Schorpioen-ex gaf je graag een cursus pijn. Ze houden ervan om te zien dat je moeite hebt. Zelfs bij de kleinste onenigheid zag jouw ex je als de vijand.

Boogschutter: ze reageren niet meer op je appjes

Een relatie met een Boogschutter kan aanvoelen als adrenaline of juist oppervlakkig. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en als je dat niet kunt bijhouden laten ze je achter.

Steenbok: ze moesten hun opties open houden

Bij dit sterrenbeeld is de grootste loyaliteit en toewijding vereist, maar ze hebben geen probleem om ergens anders te kijken naar iets of iemand die hun meer kan geven. Neem geen genoegen met een ex die je het gevoel geeft dat je niet genoeg bent.

Waterman: ze denken dat ze zoooo slim zijn

Een Waterman houdt ervan om mensen, relaties en emoties te analyseren. Zo erg dat het zelfs lijkt op een obsessie. Maar omdat ze gefascineerd zijn door het begrijpen van mensen hun geest, betekent niet dat ze ook echt iets hebben geleerd. Hoewel ze misschien begrijpen wat emotie is, betekent zeker niet dat ze ook goed zijn in het verwerken van hun gevoelens.

Vissen: alles gaat over hen

Vissen weten hoe ze ervoor moeten zorgen dat ze precies krijgen wat ze willen en ze zullen dit schaamteloos doen. Als je een keer te lang erover doet om te reageren op een e-mail, willen ze dat je hun gekwetste gevoelens komt kalmeren. En hebben ze ruzie met iemand? Dan doen ze alsof zij niets verkeerds hebben gedaan. Heb je wel tijd voor dit emotionele zware werk? Nee.

Wat zegt jouw ex hun sterrenbeeld over hen?

Jezelf beter leren kennen? Kom meer te weten over jouw sterrenbeeld in Neptunus