Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 14 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Jij wil sowieso een mini rugtasje voor je hond en deze winkel heeft dat

Iedereen op onze redactie is fan van honden en dat straalt dus ook door naar onze content. We willen namelijk alleen maar het beste voor onze viervoeter en dat zullen we dan ook volledig uitmelken. Hoe leuk is het dan ook om accessoires te kopen voor je harige vriend of vriendin? ‘Het is een hond’ – JA, we know. Maar kijk nou even hoe leuk dit mini rugtasje is?!

Jij wil sowieso een mini rugtasje voor je hond en deze winkel heeft dat

Lululemon een Canadees sportkledingmerk en opende op 11 augustus een tweede winkel in Amsterdam. De nieuwste winkel is gevestigd aan de Leidsestraat 32, een van de drukste winkelstraten van de stad. De winkel beslaat twee verdiepingen en heeft zowel dames- als herenkleding en accessoires voor yoga, hardlopen, training en nog veel meer. Maar toen we de winkel even opzochten op TikTok, kwamen we erachter dat je wel iets heel leuks kunt doen met één van de accessoires.

Bekijk de video’s hieronder:

@mrpoodlemilo

Material boy #lululemon #dogsoftiktok #puppy #trend #dog

♬ Hug me Pharrell Williams – 🇵🇷🇵🇪

@kaileeryann

Reply to @alliepoole7 you already know we had to🙈 #twinning #dogmom #lululemon #dogbackpack #goldendoodle

♬ original sound – jenniferxlauren

Zo kan je hond dus mét eigen rugzak naar het hondenpark. Koekjes, een tennisbal, poepzakjes.. alles kan hierin vervoerd worden. Hoe lief?

Het rugzakje is eigenlijk een clip-on mini rugtas, maar je kunt ‘t natuurlijk gewoon gebruiken voor je hond.

lululemon hond rugzak
Lululemon

Hier shop je ‘t rugtasje, voor 25 euries.

Alles over de beste honden voor ‘beginners’

Picture this: je hebt besloten om voor het eerst een hond in je leven te verwelkomen. Het is een spannend vontuur vol vreugde en onvergetelijke momenten. Maar voordat je je nieuwe trouwe viervoeter in huis haalt, is het belangrijk om na te denken over het juiste hondenras dat bij je past. Als beginnende hondenbezitter wil je immers een ras vinden dat past bij je levensstijl en gemakkelijk te trainen is. Maak je geen zorgen, wij hebben een lijst samengesteld met liefdevolle en makkelijk te verzorgen hondenrassen die perfect zijn voor beginners.

Dogfishing helpt asielhonden aan de juiste baasjes, zo ontstaat er wél een perfecte match