Emma Toussain
Emma Toussain Huidverzorging 14 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is de meest natuurlijke self tan die wij ooit hebben geprobeerd

Het gebruik van zelfbruiner is niet altijd even makkelijk. Is het de juiste kleur? Niet te oranje? Vlekt het niet? Smeert het goed uit? En deze vragen zijn ook goed om te stellen, want als het niet goed is zit je toch een aantal dagen met de gebakken peren. Self tan haal je namelijk niet zo maar even weg. Maar wij probeerden een product uit (no spon!) waar we heel erg blij mee zijn. Geen vlekken, heel makkelijk uit te smeren.

En omdat we jullie ook een mooie tan en glow gunnen, hierbij alles wat je moet weten.

Dit is de meest natuurlijke self tan die wij hebben geprobeerd

Oké, komt ‘ie. Het gaat om de Hyaluronic Self-Tan Spray van Marc Inbane. Deze vegan spray zorgt voor resultaat binnen 1 minuut en blijft tot wel 9 dagen lang zitten. Door de hyaluron die erin zit, verzorgt ‘t je gezicht (en andere lichaamsdelen) ook nog. Je spuit de tan heel makkelijk over de gewenste plekken. Kan je gezicht zijn, nek, armen, noem het maar op. Met het kwastje meer je alles heel goed uit en je hoeft niet bang te zijn voor strepen, want dat krijg je met deze zelfbruiner écht niet, geloof ons. Waar je normaal met zo’n handschoentje moet klooien, ben je nu binnen enkele seconden klaar met uitvegen.

Marc Inbane
Marc Inbane

“Eén van de actieve tanning-ingredienten wordt verkregen door aërobe fermentatie van frambozen; helpt tegen uitdroging van de huid, zorgt voor een langere tan & een zachtere vervaging voor een ongeëvenaarde natuurlijke bruine teint die niet te onderscheiden is van een echte zomerse tan,” zo laat het merk weten.

Eén van de fans van ‘t merk is Kae Sutherland, altijd prachtig gebruind.

@marcinbane

Tanning is a ritual, not a routine🤎 @kaesutherland #marcinbane#tiktokbeauty#tanningspray#fy#foryoupage

♬ Just a Cloud Away – Pharrell Williams

Tada! Nou dat is wel een goed tipje toch?! Zo kom jij de zomer nog wel door. Alhoewel.. er staat wel zon op de planning. Yay!

Nu al weten wie er bovenaan jouw Spotify Wrapped staat? Deze app maakt een bonnetje van jouw tophits