Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 13 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Er komt een ‘Mooiste Meisje Van De Klas’ met BN’ers, maar mensen zijn het er niet mee eens

In Who’s That Girl, ‘Het Mooiste Meisje Van De klas VIPS’ worden vier jonge bekende Nederlandse vrouwen geportretteerd en krijgen we een uniek inkijkje in hun levensverhaal. Jessie Jazz Vuijk, Dionne Slagter, Sarita Lorena en Maxime Meiland vielen vroeger al op, hadden altijd al de wens om beroemd te worden, de wereld te ontdekken en carrière te maken. De meiden gaan terug in de tijd, halen herinneringen op aan wie ze waren en kijken naar de jonge vrouw die ze nu zijn geworden.

Maar niet iedereen is het eens met dit nieuwe programma.

Er komt een ‘Mooiste Meisje Van De Klas’ met BN’ers, maar mensen zijn het er niet mee eens

In ‘Het Mooiste Meisje Van De Klas’ volgen we het levensverhaal van ‘mooie’ vrouwen. Vaak denken we dat alles hen zomaar komt aanwaaien, maar niks blijkt minder waar. Vaak gaat er heel wat schuil achter een mooi gezicht. Van trauma’s, tot ziekte en slechte relaties.. niemand is perfect. Nu komt er ook een versie met BN’ers, genaamd Who’s That Girl.

De eerste aflevering

In aflevering 1 volgen we Jessie Jazz Vuijk. Jessie Jazz (28 jaar) groeit op in het Rotterdamse Kralingen. Waar de relatie met haar moeder heel hecht is, heeft ze met haar vader juist een moeizame band. Vanaf haar 12e heeft ze dan ook jarenlang geen contact meer met hem. Jessie verhuist op die leeftijd van de betonnen jungle van Rotterdam naar de weilanden van het Westland en gaat daar ook naar de middelbare school. Ze hockeyt, ze feest met vriendinnen en krijgt haar eerste verkering.

In 2015 wordt Jessie tot Miss Nederland gekroond en gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Ze reist de wereld over als model, begint haar eigen YouTube-kanaal en ontmoet de liefde van haar leven: Kaj Gorgels. Jessie haar leven lijkt volledig op de rit, totdat het eind 2022 een verschrikkelijke wending krijgt. Jessie heeft een miskraam en precies diezelfde week overlijdt haar vader. Niet allemaal rozengeur en maneschijn dus.

Kritiek op Twitter

Toch vinden veel mensen het maar gek dat BN’ers nóg een podium krijgen:

Maar..

Gelukkig vinden ook heel veel mensen het leuk en interessant. We shall see!

Who’s that girl is vanaf 24 september om 21.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 3.

Mmm! De 6 allerlekkerste geurkaarsen waar je kamer gelijk van opbloeit