Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 12 sep 2023
Leestijd: 1 minuut

Uitgaan van acht uur ‘s avonds tot twaalf uur ‘s nachts? In déze club kan het

Hoi party people! Uitgaan is leuk, maar kan soms best een gedoe zijn. Je gaat vaak alvast borrelen, dan kan je pas de club in vanaf een uurtje of elf/twaalf en dan is het vaak nog uitgestorven. Nou, voordat het leuk is ben je een uur verder en dan lig je om 6 uur pas in je nest. Wat als je de volgende dag gewoon moet werken? Nou, let op.

Uitgaan van acht uur ‘s avonds tot twaalf uur ‘s nachts? In déze club kan het

Desperados heeft dé oplossing: Acht tot Nacht. De clubvibe die je gewend bent, maar dan vroeger op de avond. Geen kalme opbouw, maar gelijk dansen en de volgende dag weer fris starten. Dus als je zin hebt in een rustig borreltje na werk, is dit niet de place to be. Deze party is er voor gangmakers, bruistabletten en stuiterballen. Het wordt geen gewone early clubavond, want dit ís de clubavond. Maar dan.. een stukkie eerder.

Op donderdag 14 september om 20:00 uur vindt de allereerste editie plaats in Club Atelier in Amsterdam. Je kunt er nog heen, tickets zijn beschikbaar via de site van Acht Tot Nacht.

Waarom jij in je twenties nóg een ‘party girl era’ meemaakt

Waarom dit concept?

“Toen Desperados ons vroeg om een nieuw en terugkerend concept te bedenken zijn we gaan kijken naar hoe we konden bijdragen aan de nachtcultuur,” Aldus Roby Hormis, eigenaar van Tosti Creative, bedenker van het Acht tot Nacht concept. “Steeds meer mensen hebben wel zin in een energieke clubavond maar willen de volgende dag ook fris en fruitig hun dag starten.” En dat klinkt ons als (feest)muziek in de oren.

Op de lijn letten, maar wel een borrel drinken? Dat doe je zo