Redactie
Redactie Life 14 mei 2021
Leestijd: 4 minuten

Nachtboek van Maud #42: Je ziet jezelf niet iedere dag seksend terug

Koningsdag blijkt minder feestelijk dan verwacht. Maud ging samen op stap met Jessie, Tom en Levi, die ze net hadden leren kennen. Een paar dagen eerder had Maud stomende seks met Levi op het dakterras van een pand, waar binnen een huisfeest werd gegeven. Tijdens de feestdag ontstaat er een vechtpartij en Maud haar mobieltje blijkt ook nog eens gestolen. Als ze op het bureau aangifte aan het doen is, komt ze Sam tegen. Verrassend genoeg is Sam wel in voor een drankje. Maud, Jessie en Sam willen de drukte in Amsterdam ontsnappen en nemen de trein naar Haarlem. Eenmaal op het terras blijkt de onrust nog lang niet voorbij. Jessie doet een bizarre ontdekking…

,,Het dakterras… jij en Levi? Jullie staan op het internet…” Even heb ik geen idee waar Jessie het over heeft. ,,Wtf?! Wat bedoel je nou?! Jezus Jes. Met wat?” Jessie kan soms zo lang om dingen heen draaien.

,,Jij en Levi! Jullie wilde vrijpartij op het dakterras. Er is een video van en die staat..”
Nog voordat dat Jes haar zin af kan maken gris ik haar telefoon uit haar handen.
Ik voelde al het bloed uit mijn gezicht wegtrekken. Het voelde alsof ik op dat moment werd overvallen door een crimineel die zonder enige waarschuwing een paar keer flink met zijn mes in mijn buik stak. Ik snakte naar adem. ,,Kom, ga zitten, hier.” Jessie duwde mij op een stoel en liep naar de bar om een glas water te halen.

Ik bekijk de video. Tenminste, kijken… Ik durf amper een blik te wagen. Maar kom op; je ziet jezelf niet iedere dag seksend terug op beeld. Tenminste, niet als je ooit besloten hebt om iets anders met je leven te doen dan porno-actrice worden. Het lijkt wel alsof ik de avond herbeleef, maar dan op een hele andere manier.

Mijn bloed kookt. De beelden waren duidelijk. Ik herkende mezelf natuurlijk gelijk. Ik weet niet welke gore hond verantwoordelijk was voor deze misselijke actie maar als ik er ooit achter kom dan weet ik niet waar ik toe in staat ben!

Ik zie hoe ik langzaam Levi zijn Levi’s naar beneden trek en hem daarna met mijn mond bevredig. Terwijl ik druk bezig ben down under bij Levi, trekt hij mijn jurkje van mijn warme lichaam. Want ik kreeg het niet alleen heet van Levi, het was die avond ook erg warm buiten. Vliegensvlug maakt hij mijn bh los.

Net op het moment dat Levi mijn string probeert uit te trekken stopt de video.
Ik moet eerlijk toegeven dat het er allemaal best sexy uit zag en dat ik nog ‘blij’ ben dat het seksgedeelte mij bespaard is gebleven, maar fuck: dit soort filmpjes horen niet op internet. Tenminste, niet van MIJ! Welke idioot heeft dit op zijn geweten?!

Ik bekijk de video voor de tweede keer en barst opeens in tranen uit. Het komt nu pas binnen. Mijn gezicht is niet zichtbaar en ook mijn borsten blijven buiten beeld. Maar mijn houding en warrige blonde haar zijn direct te herkennen als je mij kent, dat weet ik zeker. Jessie zag ook meteen dat ik het was…

Jessie komt naast me zitten met een dubbele wodka en een glas water on the side. Ze vraagt me wie de video online heeft kunnen plaatsen? ,,Verdomme Jes, wat denk je zelf?! Als ik wist wie dit heeft gedaan, dan was het niet gebeurd!”

Ik ren naar de wc. Ik had niet zo moeten uitvallen tegen Jes, maar het is me allemaal teveel. Ik was die avond stomdronken. Echt ka-chel-tje lam. In de categorie Britse tieners die je halfnaakt op bar ziet dansen aan de Spaanse Costa. En ik heb me die avond vooral op Levi en zijn lekkere lichaam gefocust. Wist ik veel wat voor een idioot het bleek te zijn! Ik dacht niet echt na en wilde gewoon een leuke avond hebben. Ja, we konden betrapt worden, maar dat vonden we beiden wel opwindend.

Geen haar op mijn hoofd die er aan heeft gedacht dat iemand dit zou filmen. Achteraf gezien natuurlijk megá dom. Helemaal nu ik weet wat voor een doorgesnoven, vreemd type Levi blijkt te zijn.

Honderd vragen schieten door mijn hoofd. Wie heeft de video gemaakt? Hoe lang staat het al online? Hoe krijg ik het er af? Wat als mijn ouders dit zien? Wat als Sam dit ziet?!

Iemand moet ons in de gaten hebben gehouden. Levi had zijn handen vol aan stoute Maud, zoals ik mijn alter-ego voor die avond voor het gemak maar even noem zodat ik het een klein beetje van mij af kan zetten. En ik weet zeker dat er op het dakterras geen camera’s hingen.
Als ik van de wc kom staat Sam aan de bar. Shit, ik had gehoopt dat Jessie hem had kunnen wegsturen met een of andere smoes. Maar als ik hem aan kijk zie ik dat dit hele ding alleen maar erger gaat worden.

Sam komt naar mij toe, met zijn telefoon in zijn hand. ,,Maud, ben jij dit?”