Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 25 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze next level nailart wordt dé nageltrend van het jaar

Wij hebben de nieuwste nageltrend gevonden, en geloof ons het is next level amazing. De nageltrends van dit jaar stonden helemaal in teken van nailart. We nemen het nu een stapje hoger, want 3D nailart wordt de grootste trend van het najaar.

3D-nailart

Deze 3D-manicure begon in Korea, voordat het werd gespot over de hele wereld. De trend is zelfs al gespot bij sommige celebrities. Het voordeel van deze trend: er zijn veel verschillende variaties en mogelijkheden, zoals bloemen, kronkels of zelfs gummy beren. Bijna alles is wel mogelijk.

Park Eunkyung, de Zuid-Koreaanse nagelspecialist, ook wel bekend als @nail_unistella, maakt al een aantal jaren deze trend. Dit doet ze onder andere voor beroemde K-Pop artiesten, zoals Lisa en Jennie van Blackpink.

Daarnaast is de trend ook al gespot bij celebrities als Katy Perry, Nicki Minaj en Kylie Jenner. Op Kylie’s Instagram hebben we de waterdruppel versie gespot.

Maar ook op onze Instagram-tijdlijn zien we de trend steeds meer. Of ze nou een subtiele versie hebben of op elke vinger een hartje, iedereen kan deze next level trend hebben. Wil jij deze trend ook eens proberen? Wij hebben een paar designs voor je op een rij gezet.

Verschillende designs

Cartoon beertjes

Hartjes en strikjes

Clouds & stars

Rainbow dew drops

Jelly hearts

Hearts

Jewel nails

Coloured hearts

Golden

Cruella vibes

Deze 7 feiten en fabels over je nagels moet je kennen