Renée
Renée Love & Seks 14 nov 2019
Leestijd: 3 minuten

6 x waarom Nederlandse meiden zo buitengewoon sexy gevonden worden

Ben je in het buitenland en heb je een lover aan de haak geslagen? Dan is het helemaal niet zo gek dat je de mannen (of vrouwen) van je af moet slaan. Waarom? Omdat Nederlandse vrouwen zijn verdomd sexy en onweerstaanbaar zijn. Buitenlanders vallen als een blok voor jou en daar hebben wij wel een verklaring voor.

Dat je leuk bent wist je natuurlijk al. Maar er is een reden waarom mensen jou zo onwijs interessant vinden. Wil je daar meer over weten? Lees dan snel verder.

Waarom Nederlandse vrouwen zo relatiemateriaal zijn voor mensen in het buitenland

Mocht je de hoop in de liefde hebben opgegeven in Nederland, kan het zomaar zijn dat jij op vakantie jouw prins(es) op het witte paard tegen het lijf loopt. Als Nederlandse kun je zomaar succes hebben in het buitenland om deze redenen:

1. Je kunt goed communiceren

Of je het nu op MTV of op school hebt geleerd: je kunt goed Engels spreken. Dat is niet alleen lekker makkelijk communiceren met elkaar, maar je lover vindt het ook nog eens aantrekkelijk dat je een vreemde taal zo goed spreekt.

2. Je bent van nature een mooie meid

Je bent een ware beauty en je hebt niet veel opsmuk nodig om jezelf er mooier uit te laten zien. Nee, omdat je juist al zo mooi en natuurlijk van jezelf bent, krijg je nog meer aandacht als je in het buitenland op straat loopt.

3. Je hebt een vrije geest

Als Nederlandse heb je een vrije geest. Taboes? Daar ben jij allergisch voor. Je weet waar je voor staat en met je directheid kun jij anderen aanzetten om ook over maatschappelijke onderwerpen na te denken.

4. Je bent geweldig in bed

Je vindt het daarnaast heerlijk om grenzen op te zoeken in het leven. Ook tussen de lakens, waarmee je iedere keer je bedpartner weet te verrassen. Je houdt niet van routine, waardoor je iedere keer weer iets anders verzint om je partner te verbazen.

5. Je bent zelfverzekerd

Als een echte vrouw van de wereld zouden mensen jou niet als onzeker omschrijven en dat klopt. Door de jaren heen heb je geleerd om zelfverzekerd te zijn. Je hebt al veel mogen zien en meemaken, waardoor je beter in je vel zit dan ooit tevoren. Dat straal je uit, wat extra aantrekkelijk is voor jouw partner. Jij gaat recht op je doel af.

6. Je hebt onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan

Jouw onafhankelijkheid is iets wat je extreem sexy en bijna ongrijpbaar maakt. Het is niet in alle culturen heel gebruikelijk dat de vrouw zo op haar eigen benen wil staan als de Nederlandse vrouw. Je wil niet alleen je eigen boontjes doppen, maar op werkelijke alle vlakken niet afhankelijk zijn van een man/vrouw in je leven.

Meer over de liefde: