Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 9 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Dierenvrienden opgelet: het is binnenkort ‘neem je hond mee naar je werk’-dag

Een kantoorbaan klinkt voor veel mensen als een saaie dagbesteding maar toch is dat lang niet altijd het geval. Er zijn tegenwoordig heel veel dingen die je dag een beetje leuker maken.. zoals een lekkere lunch, tafelvoetbal, chill-ruimtes en goeie koffie. Toch is er één ding waarvan wij hopen dat het een ‘standaard’ toevoeging wordt.. en dat is een hond. Een heuse office dog. Hoe leuk is dat? Binnenkort is het ‘neem je hond mee naar je werk’-dag dus dan kan je het even uitproberen.

Wij vinden het een goed idee.

De kantoorhond

Het fenomeen van de ‘office dog’ is sinds de uitbraak van corona steeds populairder geworden. Veel mensen brachten hun trouwe viervoetertje mee naar kantoor bij gebrek aan oppas of uitlaatservice. Dat is bij sommige kantoren zó goed bevallen dat daar standaard een hond op kantoor rondloopt. Of zit. Of ligt.

Toch is het nog lang niet overal toegestaan en natuurlijk is dat ergens ook wel logisch. Niet elke hond is even makkelijk en de kans is groter dat er af en toe wat vaker papieren verdwijnen (lees: opgegeten) of dat er aan kabels geknabbeld wordt. Toch schijnt het wel erg goed te zijn voor de gemoedstoestand en worden mensen vaak blij van dieren.

Wanneer mag het?

Het is op 24 juni ‘neem je hond mee naar je werk’-dag dus kijk of jij of een collega jullie harige vriendje mee mogen nemen. Perfecte dag om uit te proberen, toch?

Met deze Uggs voor honden heeft je huisdier het niet alleen warm, maar steelt-ie ook de show